Autoverhuur
Verenigde Staten
Inklappen
Verenigde Staten
Gegevens wijzigen

Auto huren in Amerika - huurauto online boeken

Sixt kan uw Amerikaanse droom werkelijkheid laten worden met onze autoverhuur locaties in de Verenigde Staten. We bieden uitstekende klantenservice en betaalbare prijzen aan. Krijg de mogelijkheid om te rijden in een iconische Amerikaan zoals Ford, Cadillic of Chevrolet. Sixt heeft een breed scala aan voertuigen die geschikt zijn voor alle soorten reizen en terreinen, inclusief luxe en economische huuropties. We bieden onze premium huurauto's aan in San Fransisco en vakantiesbestemmingen zoals Los Angeles, Miami en Las Vegas.

Een auto huren in Amerika was nog nooit zo dichtbij

Of u nu een lange lijst hebt met plaatsen die u wilt bezoeken of gewoon flexibel wilt zijn voor spontane avonturen, een autoverhuur locatie van Sixt in Amerika is een ideale oplossing. We zijn gevestigd op grote luchthavens evenals locaties in stadscentra. De vloot van Sixt beschikt over een grote selectie up-to-date voertuigen van enkele van de beste autofabrikanten ter wereld. Dankzij onze aantrekkelijke tarieven kun je rijervaring opdoen in een Amerikaanse iconenen zoals de Ford Mustang of Dodge Challenger. Natuurlijk biedt Sixt Amerika ook de mogelijkheid om een vertrouwd Europese auto te rijden zoals de BMW of de luxe Mercedes-Benz.

Welke auto is geschikt voor uw reis?

Bij Sixt bieden wij u als klant verschillende klasse auto's aan om te kunnen huren. Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke auto het meest geschikt is voor jouw reis door Amerika.
 • Compacte auto's zijn een economische en praktische keuze voor stadsreizen. Hun kleinere formaat betekent eenvoudiger nagiveren door de stad en het vinden van parkeerplaatsen in steden zoals San Francisco
 • Sedans zijn een geweldige optie voor reizen in de stad en langere ritten. Hun extra comfort en voorzieningen kunnen u helpen ontspannen en genieten van de rit. Tijdens een langere vakantie is het gemakkelijker om het meeste uit uw tijd te halen door Miama, Orlando en Fort Myers te bezoeken!
 • Sportwagens en cabriolets zijn een leuke manier om wat opwinding aan de rit toe te voegen. Een cabriolet is een perfecte metgezel voor cruisende snelwegen langs de kust, zoals de A1 van Florida, terwijl een sportwagen een stijlvolle manier is om wereldsteden als Atlanta of Las Vegas te verkennen.
 • SUV"s zijn de side-kick die u wilt voor avonturen in nationale parken of op een strandvakantie. Met voldoende ruimte voor passagiers en uitrusting houden ze korte en lange reizen eenvoudig met hun veelzijdigheid. Huur een pick-up in Texas om comfortabel Dallas en San Antionio te verkennen.
 • Met minibusjes kunt u probleemloos extra bagage meenemen en ervaart u een betrouwbare en veilige manie van reizen. Passagierswagens met een capaciteit tot 15 zijn verkrijgbaar bij een aantal van onze Amerikaanse vestigingen.

Populaire Sixt locaties in Amerika

Amerikaanse verkeersregels

Aangezien in Amerika andere verkeersregels kunnen worden gehantert dan in Europese landen, hebben wij voor u een overzicht samengesteld van de belangrijkste verkeersregels in de Verenigde Staten:

 • Schoolbussen: Het is verboden om een schoolbus te passeren in beide richtingen als deze is gestopt. Dit is in verband met overstekende kinderen voor de bus.
 • Gordels: Het is verplicht om een gordel te dragen in de auto.
 • 4-way kruispunt: Wanneer je een kruispunt naderd waarbij er sprake is van een 4-way kruispunt, moet u altijd stoppen. Bij deze kruispunten is er sprake van een first come, first serve voorrangsregeling.
 • Hulpvoertuigen: In the meeste staten is het verpicht om van rijstrook te veranderen of uw snelheid te verminderen wanneer een hulpvoertuig langs de kant van de weg is gestopt.
 • Snelheidslimiet: De maximumsnelheid in Amerika varieert van 55mph tot 75mph op snelwegen, houdt u aan de aangegeven maximumsnelheidstekens.
 • Rijbewijs: U dient ten alle tijden een geldig rijbewijs bij u te dragen en in sommige staten is een internationaal rijbewijs nodig.
 • Telefoon: Het is niet toegestaan uw telefoon te gebruiken terwijl u een voertuig bestuurt.

Reistips: Plaatsen waar u moet zijn geweest

Een huurauto van Sixt in Amerika is een geweldige manier om comfortabel en gemakkelijk rond te reizen. Er zijn kilometers aan schilderachtige wegen te ontdekken en ongelooflijke natuurlijke landschappen om te ervaren. U kunt tijd doorbrengen in de Great Lakes, de kleurrijke woestijnen van het zuidwesten, of de historische gebieden langs de oostkust. Onze verhuurlocaties op luchthavens in America bieden een handige manier om uw reis te beginnen. U kunt een premium auto huren bij onze luchthavenvestigen in topbestemmingen zoals Orlando en San Antonio.

Top architecturale bezienswaardigheden

Gebouwd in 1962 is de Space Needle het symbool geworden van zowel Seattle als de Pacific Northwest. Bezoekers kunnen een lift nemen van 41 seconden naar het observatiedek dat zich op een hoogte van 160 meter bevindt. Het 102 verdiepingen tellende Empire State Building was 40 jaar lang het hoogste gebouw ter wereld en is een sterk voorbeeld van Art Deco-architectuur samen met het Chrystler gebouw. Beide wolkenkrabbers zijn klassieke bezienswaardigheden die samen de skyline van Manhattan vormen. Een van de meest herkenbare structuren van het pretpark Epcot is Spaceship Earth, een 18-delige geodetische bol met een attractie met dezelfde naam.

Top natuurlijke bezienswaardigheden

Een van de beroemdste natuurlijke bezienswaardigheid van Amerika is de Grand Canyon. De ontzagwekkende locatie is ongeveer 435 kilometer lang, heeft een breedte die varieert tussen de 15 en 30 kilometer en is ongeveer een 2 kilometer diep. De South Rim is het populairste uitkijkpunt en is het hele jaar door geopend, maar bezoekers kunnen op verschillende locaties deelnemen aan allerlei activiteiten. Yosemite National Park's bekende Half Dome is een granieten koepel waarvan de top bijna 1500 meter boven de vallei stijgt en een populaire plek is voor bergbeklimmers die op zoek zijn naar een uitdaging. De drie watervallen die de Niagara Falls vormen, liggen in de staat New York en de Canadese provincie Ontario, samen vormen ze het hoogste debiet van elke waterval ter wereld met een verticale daling van meer dan 50 meter.

Overige Amerikaanse bezienswaardigheden

De oude Route 66, deze strekt zich uit van Chicago tot Los Angelos en is nog steeds een icoon die thuis hoort in elke roadtrip. Deze route is ongeveer 3200km lang en neemt u langs vele bekende steden zoals Albuquerque, Tulsa en Oklahoma City. Grand Teton national Park in Wyoming is een plek van extremen, waar de met sneeuw bedekte bergtoppen van de Tetons boven de groene velden in het dal uitschieten. Iconische dieren van het Amerikaanse westen zoals elanden, beren en de adelaar lopen vrij rond in dit gebied. Bezoek Mount Rushmore in Keystone, South Dakota hier kunt u de gezichten van vier iconische presidenten van de Verenigde Staten uit steen gesneden aanschouwen. Niet alleen kunst in de natuur, maar ook een weergave van de Amerikaanse idealen en tijdsgeest. De Toas Pueblo in Taos, New Mexico, zijn huizen; met meerdere verdiepingen gemaakt uit modder en strodie de Inheemse Amerikanen hebben gehuisvest voor bijna 1000 jaar. Ze staan op de werelderfgoedlijst en zijn praktisch identiek aan wanneer de Spanjaarden arriveerden in 1540

FAQ

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren?

De huurder en alle bestuurders moeten bij het afhalen een geldig orgineel rijbewijs tonen. Er is geen minimumhoeveelheid tijd dat een bestuurder zijn vergunning in bezit heeft moeten hebben.

Huurders die buiten Amerika een rijbewijs hebben, moeten naast hun rijbewijs een geldig paspoort of een geldig ID. Rijbewijzen die zijn gedrukt in een niet-Romeins alfabet (Arabisch, Chinees, Japans, Cyrillisch enz.) moeten worden aangevuld met een internationaal rijbewijs. Voor rijbewijzen uit landen die geen deel uitmaken van het inernationale rijbewijsvergunningsverdrag, moet een officiele vertaling van de licentie worden aangeboden met de orginele licentie. Voor Nederlanders betekent dit dus dat je alleen geldig rijbwijs en ID-kaart nodig hebt.

Auto huren onder de 25 in Amerika

Met een kleine dagelijkse vergoeding kunnen jonge bestuurders profiteren van onze autoverhuuraanbiedingen in Amerika. Bestuurders moeten minsten 21 jaar oud zijn en bestuurders onder de 25 jaar kunnen alleen specifieke modellen huren.

Betalingsmethoden

We accepteren alle gangbare creditscards, waaronder American Express, Diners Club, Eurocard/Mastercard, Discover, Visa en Airplus. De naam op de kaart moet overeenkomen met die van de huurder, die getoond moet worden bij het ophalen van de huurauto. Wij accepteren geen prepaidcards, Visa Electron-kaarten, kaarten voor elektronisch gebruik, Maestro-kaarten, cheques of contant geld.

Eenrichtingsverhuur/One-way autoverhuur

Met onze autoverhuur aanbiedingen in Amerika kunt u, uw reis plannen met diensten zoals eenrichtingsverhuur en flexibele verhuur. Met een enkele reis autoverhuur in Amerika kunt u een huurauto bij een filiaal ophalen en terugbrengen naar een andere Sixt-locatie. Ervaar Route 66, een iconische road trip door de Verenigde Staten, of ga op avontuur met onze eenrichtingsverhuur.

Grensoverschrijdend rijden in Amerika

Sixt voertuigen mogen alleen binnen de contentiale Verenigde Staten worden gereden, met uitzondering van British Columbia en Ontario, Canada.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice