Autoverhuur
Verenigde Staten
Collapse
Verenigde Staten
Gegevens wijzigen

Auto huren in Amerika - huurauto online boeken

Een auto huren in Amerika was nog nooit zo dichtbij

Jawel, u leest het goed, met Sixt komt een auto huren in Amerika heel dichtbij! U kunt bij ons namelijk gebruik maken van de auto huren Amerika service, waarbij u in werkelijk iedere staat op strategische plekken zoals in de binnenstad of bij het vliegveld een Sixt locatie aan treft. Dit gaat om spiksplinternieuwe luxe huurauto's van maximaal zes maanden oud die niet duur zijn. Nee, bij ons zijn de auto's juist hartstikke voordelig! Ziet u het al voor u, tijdens uw vakantie trip in Amerika heerlijk op pad in CaliforniŽ, Nevada, New York, Texas of Florida in een flitsende huurauto!

Auto huren Amerika

Auto huren Amerika, een betrouwbare service van Sixt!

Sixt autoverhuur service is een betrouwbare service, u weet precies waar u aan toe bent en wij maken duidelijke afspraken. Geen langdradig verhaal, we houden het kort en simpel, zodat u snel de weg op kunt! Reserveren is zo geregeld. U kunt ons bellen, of via de website reserveren. Er is ook een superhandige iPhone en BlackBerry app of u regelt het via uw reisbureau. Als u weer vertrekt levert u de auto zo weer in. Neemt u gerust een kijkje tussen de beschikbare luxe auto's op onze website, uw favoriete model zit er zeker tussen!

Autoverhuur Amerika

Een luxe auto huren in Amerika voor privť of zakelijk gebruik

Misschien gaat u in Amerika met uw familie of een groep vrienden op stap. Hoe fijn is het dan als u uw eigen vervoer heeft en niet hoeft te wachten. In de Amerika ligt alles ver uit elkaar en is het hebben van een auto echt nodig. Ook voor zakelijk gebruik is een huurauto in Amerika zeer handig, al is het maar om mee van het vliegveld naar het hotel te rijden. Las Vegas, Los Angeles, New York City, Atlanta, welke stad u ook gaat bezoeken, wij gaan graag met u mee!

 Auto huren amerika

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis storneren en omboeken
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice