San Diego Intl Luchthaven

San Diego Intl Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

3355 Admiral Boland Way, 92101-1100 San Diego

GDS-Code: SAN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren op San Diego Luchthaven

Een auto huren bij Sixt op San Diego Luchthaven (SAN), is absoluut de juiste start van uw verblijf. Wij ontvangen u graag op elke dag van het jaar. Wist u dat u de keuze heeft uit auto's & stationwagens, sportauto's & cabrio's en SUV's. Het moet gek lopen wilt u op San Diego Luchthaven niet de juiste keuze kunnen maken. Goedkoop auto huren op deze luchthaven is met alle zorg omgeven. Wij bieden u voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen, terwijl u de gehuurde auto 24 uur per dag bij onze vestiging kunt inleveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Met razendsnelle shuttle uw auto huren

Met razendsnelle shuttle uw auto huren

Bent u op San Diego Luchthaven geland, dan brengt onze shuttle u snel naar onze vestiging toe. U hoeft nooit lang te wachten, want de shuttle rijdt met intervallen van slechts een kwartier. Ook maakt het niet uit bij welke terminal u arriveert, onze shuttle is altijd in de buurt. Heeft u vooraf bij Sixt geboekt, dan staat de auto al voor u klaar. Boeken vooraf kan thuis vanaf de pc, maar ook onderweg met de app of natuurlijk telefonisch. Het centrum van San Diego ligt op slechts 7 kilometer afstand van San Diego Luchthaven. Met uw huurauto bent u er zo.

Met de gehuurde auto overal naartoe

Met de gehuurde auto overal naartoe

San Diego is een relaxte stad. Maakt u gebruik van onze autoverhuur, dan geniet u volop. De stad heeft een aangenaam klimaat en er is veel te zien. De ligging aan zee maakt het beroemde SeaWorld direct al spectaculair. Wandelen in een prachtig park? Rijd met uw gehuurde auto naar Balboa Park toe. Hier vindt u trouwens ook het karakteristieke Museum of Man. En dan de schitterende stranden met hun gelegenheid tot watersport. Iedereen die gebruik maakt van onze autoverhuur zal hiervan genieten!

Michael Ulione
( Station Manager )