Arizona

Auto huren Arizona – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Arizona

Om een auto te huren in Arizona hoeft u niet verder te kijken dan Sixt autoverhuur! Wij staan in deze Amerikaanse staat namelijk met een zeer uitgebreid wagenpark voor u klaar op het Sky Harbor International Airport (PHX). Dat is het internationale vliegveld van Phoenix, de hoofdstad van Arizona. U kunt ons bereiken door vanaf de aankomsthal de gratis pendelbus te nemen naar het Rental Car Center. Wanneer u van tevoren via onze website een huurauto reserveert, hoeft enkel nog maar de sleutels op te halen bij ons personeel. Verder is onze autoverhuur 24 uur per dag geopend, dus weer inleveren zal nooit een probleem zijn.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Arizona om een prachtig stukje Amerika te ontdekken

Een auto huren in Arizona om een prachtig stukje Amerika te ontdekken

Arizona staat bekend om het prachtige natuurschoon. Erg beroemd is bijvoorbeeld de Grand Canyon in het noorden van de staat. Deze meer dan 400 kilometer lange en tot 1800 meter diepe kloof is een toeristische trekpleister van wereldformaat. Ook zijn er in Arizona echter tal van andere, minstens zo indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo kunt u een auto huren om naar de markante rotsformaties van Monument Valley te rijden, terwijl de kleuren van de Painted Desert bij zonsondergang garant staan voor prachtige foto's. Wilt u juist iets cultureels? Breng dan een bezoek aan de oude ruïnes van de Navajo-indianen.

Goedkope autoverhuur en prima service

Goedkope autoverhuur en prima service

Autoverhuur in Arizona is bij ons niet duur. Integendeel zelfs, want niet zo lang geleden kwamen we in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's nog als een van de meest betaalbare autoverhuurders uit de bus! En ondanks onze scherpe prijzen leveren we niet in op service. Zo zijn onze auto's bijvoorbeeld nooit meer dan zes maanden oud. Verder kunnen we aanvullende accessoires zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem probleemloos voor u regelen en kent onze huurovereenkomst geen vervelende kleine lettertjes. Kortom, voor het huren van een prima auto tegen zeer aantrekkelijke prijzen zit u bij ons goed!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties