Auto huren in Arizona

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Arizona

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Phoenix Sky Harbor Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Arizona

Autoverhuur in Arizona

Autoverhuur in Arizona

Om een auto te huren in Arizona hoeft u niet verder te kijken dan Sixt autoverhuur! Wij staan in deze Amerikaanse staat namelijk met een zeer uitgebreid wagenpark voor u klaar op het Sky Harbor International Airport (PHX). Dat is het internationale vliegveld van Phoenix, de hoofdstad van Arizona. U kunt ons bereiken door vanaf de aankomsthal de gratis pendelbus te nemen naar het Rental Car Center. Wanneer u van tevoren via onze website een huurauto reserveert, hoeft enkel nog maar de sleutels op te halen bij ons personeel. Verder is onze autoverhuur 24 uur per dag geopend, dus weer inleveren zal nooit een probleem zijn.
Een auto huren in Arizona om een prachtig stukje Amerika te ontdekken

Een auto huren in Arizona om een prachtig stukje Amerika te ontdekken

Arizona staat bekend om het prachtige natuurschoon. Erg beroemd is bijvoorbeeld de Grand Canyon in het noorden van de staat. Deze meer dan 400 kilometer lange en tot 1800 meter diepe kloof is een toeristische trekpleister van wereldformaat. Ook zijn er in Arizona echter tal van andere, minstens zo indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo kunt u een auto huren om naar de markante rotsformaties van Monument Valley te rijden, terwijl de kleuren van de Painted Desert bij zonsondergang garant staan voor prachtige foto's. Wilt u juist iets cultureels? Breng dan een bezoek aan de oude ruïnes van de Navajo-indianen.
Goedkope autoverhuur en prima service

Goedkope autoverhuur en prima service

Autoverhuur in Arizona is bij ons niet duur. Integendeel zelfs, want niet zo lang geleden kwamen we in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's nog als een van de meest betaalbare autoverhuurders uit de bus! En ondanks onze scherpe prijzen leveren we niet in op service. Zo zijn onze auto's bijvoorbeeld nooit meer dan zes maanden oud. Verder kunnen we aanvullende accessoires zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem probleemloos voor u regelen en kent onze huurovereenkomst geen vervelende kleine lettertjes. Kortom, voor het huren van een prima auto tegen zeer aantrekkelijke prijzen zit u bij ons goed!
Show more

Handige weetjes voor huren in Arizona

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Arizona?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Arizona dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Arizona.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Arizona?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Arizona. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 8889 reviews
Inlevering voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Arizona

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Arizona?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Arizona?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Arizona?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Arizona

Meer weergeven

Site Navigation