Atlanta

Auto huren Atlanta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en voordelig een auto huren in Atlanta

Bij aankomst in Atlanta kunt u bij de autoverhuur van Sixt snel en voordelig een goede auto huren. Zo kunt u direct op comfortabele wijze de stad gaan bekijken waar u leuke bezienswaardigheden kunt gaan bekijken zoals het Georgia Aquarium, het grootste aquarium ter wereld en World of Coca-Cola, een doorlopende tentoonstelling over de geschiedenis van het frisdrankenmerk. Met een bij ons gehuurde auto kunt u het allemaal vlot en probleemloos bereiken en bent u niet afhankelijk van vertrek- en aankomsttijden van het openbaar vervoer in de stad. De enthousiaste medewerkers bij onze vestiging in Atlanta helpen u graag op weg met een uitstekende huurauto.

Bekijk meer Bekijk minder
U huurt de juiste auto voor de juiste prijs!

U huurt de juiste auto voor de juiste prijs!

Zoals u dat van ons gewend bent kunt u ook bij de autoverhuur in Atlanta een auto huren tegen een scherp tarief voor een door uzelf te bepalen aantal dagen. U kunt een auto huren in Atlanta op 3 verschillende locaties waarvan er zich 1 op de luchthaven bevindt. U kunt dagelijks bij deze locaties terecht voor het huren van bijvoorbeeld een praktische gezinswagen waarbij u zelfs optioneel een kinderzitje kunt huren. Ook voor een luxe directiewagen voor zakelijke doeleinden kunt u goed in ons gevarieerde wagenpark terecht. Al onze auto's verkeren technisch en uiterlijk in perfecte staat zodat u zorgeloos veel kilometers kunt maken in het door u gehuurde voertuig.

Prima voorwaarden bij de autoverhuur in Atlanta

Prima voorwaarden bij de autoverhuur in Atlanta

U kunt bij ons tegen zeer goede voorwaarden een auto huren in Atlanta. Onze auto's zijn standaard WA verzekerd en u kunt zelf beslissen of u een aanvullende Allrisk verzekering afsluit waarmee u optimaal ingedekt bent voor aan u verwijtbare schades. Dit valt allemaal overzichtelijk en betaalbaar te regelen via de website, de telefoon of op de locatie van de autoverhuur in Atlanta zelf. Wij nodigen u uit voor een prijsvergelijking voor goedkope prijzen om te ontdekken dat u bij ons echt te maken hebt met een goedkope autoverhuur. Bij vertrek krijgt u van ons de officiële papieren van de auto en de zeer heldere huurovereenkomst van ons mee.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties