Auto huren in Atlanta

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Atlanta

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Atlanta Hartsfield Luchthaven, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Atlanta

Snel en voordelig een auto huren in Atlanta

Snel en voordelig een auto huren in Atlanta

Bij aankomst in Atlanta kunt u bij de autoverhuur van Sixt snel en voordelig een goede auto huren. Zo kunt u direct op comfortabele wijze de stad gaan bekijken waar u leuke bezienswaardigheden kunt gaan bekijken zoals het Georgia Aquarium, het grootste aquarium ter wereld en World of Coca-Cola, een doorlopende tentoonstelling over de geschiedenis van het frisdrankenmerk. Met een bij ons gehuurde auto kunt u het allemaal vlot en probleemloos bereiken en bent u niet afhankelijk van vertrek- en aankomsttijden van het openbaar vervoer in de stad. De enthousiaste medewerkers bij onze vestiging in Atlanta helpen u graag op weg met een uitstekende huurauto.
U huurt de juiste auto voor de juiste prijs!

U huurt de juiste auto voor de juiste prijs!

Zoals u dat van ons gewend bent kunt u ook bij de autoverhuur in Atlanta een auto huren tegen een scherp tarief voor een door uzelf te bepalen aantal dagen. U kunt een auto huren in Atlanta op 3 verschillende locaties waarvan er zich 1 op de luchthaven bevindt. U kunt dagelijks bij deze locaties terecht voor het huren van bijvoorbeeld een praktische gezinswagen waarbij u zelfs optioneel een kinderzitje kunt huren. Ook voor een luxe directiewagen voor zakelijke doeleinden kunt u goed in ons gevarieerde wagenpark terecht. Al onze auto's verkeren technisch en uiterlijk in perfecte staat zodat u zorgeloos veel kilometers kunt maken in het door u gehuurde voertuig.
Prima voorwaarden bij de autoverhuur in Atlanta

Prima voorwaarden bij de autoverhuur in Atlanta

U kunt bij ons tegen zeer goede voorwaarden een auto huren in Atlanta. Onze auto's zijn standaard WA verzekerd en u kunt zelf beslissen of u een aanvullende Allrisk verzekering afsluit waarmee u optimaal ingedekt bent voor aan u verwijtbare schades. Dit valt allemaal overzichtelijk en betaalbaar te regelen via de website, de telefoon of op de locatie van de autoverhuur in Atlanta zelf. Wij nodigen u uit voor een prijsvergelijking voor goedkope prijzen om te ontdekken dat u bij ons echt te maken hebt met een goedkope autoverhuur. Bij vertrek krijgt u van ons de officiële papieren van de auto en de zeer heldere huurovereenkomst van ons mee.
Show more

Handige weetjes voor huren in Atlanta

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Atlanta?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Atlanta dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Atlanta.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Atlanta?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Atlanta. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Atlanta

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Atlanta?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Atlanta?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Atlanta?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Atlanta

Meer weergeven

Site Navigation