Auto huren in Washington

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Washington

*De prijzen zijn berekend op 27.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Seattle-Tacoma Luchthaven, beginnend op 03.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Washington

Auto huren Washington – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Washington – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook een auto huren in Washington. In de omgeving van de stad vindt u één van onze meer dan 4000 vestigingen ter wereld. Wij behoren tot de grootste autoverhuurbedrijven en hebben deze status alleen kunnen bereiken door een uitmuntende service en een buitengewoon gevarieerd wagenpark met zeer aantrekkelijk geprijsde auto's zoals onder meer praktische gezinswagens, handige kleine stadsauto's en extra luxe uitgevoerde directiewagens voor al uw zakelijke doeleinden. In onze goedkope autoverhuur tonen wij u graag met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's aan dat u voor uw huurauto ook echt nergens goedkoper terecht kunt dan bij ons!
Natuurlijk is er ook een Sixt autoverhuur in Washington!

Natuurlijk is er ook een Sixt autoverhuur in Washington!

Onze no nonsens mentaliteit en onze heldere voorwaarden zorgen voor een zeer vlotte klantvriendelijke dienstverlening bij onze autoverhuur in Washington. Een auto huren is bij ons mogelijk via een duidelijke mobiele app, de website, uw eigen reisbureau of natuurlijk persoonlijk op de vestiging. U vindt onze autoverhuur nabij Washington op de Seattle-Tacoma Luchthaven op 3150 South 160th Street, 98188 SeaTac, WA. Hier zijn wij van maandag tot en met zondag én ook op alle feestdagen 24 uur per dag geopend. Meer vestigingen kunt u overzichtelijk terugvinden op onze website waar u ook regelmatig zeer aantrekkelijke topaanbiedingen vindt met aanbiedingen die voor u als kritische bestuurder behoorlijk interessant kunnen zijn! Ook kunt u bij onze autoverhuur handige extra's huren zoals een veilig kinderzitje en een modern navigatiesysteem!
Ontspannen onderweg vanaf de autoverhuur in Washington!

Ontspannen onderweg vanaf de autoverhuur in Washington!

Door bij ons een auto te huren in Washington weet u zeker dat u uw reis op ontspannen wijze kunt vervolgen in tijdelijk vervoer van een hoog kwalitatief niveau. Hierdoor bent u in staat om comfortabel in uw eigen tijd en tempo de hoofdstad van de Verenigde Staten te gaan bekijken en een bezoek te brengen aan de vele bezienswaardigheden. Denkt u hierbij onder andere aan het Witte Huis en het Capitool, en het Washington monument in het National Mall park. Ook een dagje in de fraai aangelegde dierentuin het Smithsonian National Zoological Park is voor het hele gezin absoluut de moeite waard!
Show more

Handige weetjes voor huren in Washington

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Washington?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Washington dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Washington.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Washington?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Washington. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 4835 reviews
De route naar SIXT
(4,6)
Op de SIXT-vestiging
(4,5)
Het voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Washington

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Washington?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Washington?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Washington?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?