Auto huren in Palm Beach

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Palm Beach

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Palm Beach Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Palm Beach

Een auto huren in Palm Beach

Een auto huren in Palm Beach

Binnen enkele minuten kunt u al een auto huren in Palm Beach, Florida, bij autoverhuur Sixt. U hoeft niet te wachten met het huren van een auto tot u landt in de Verenigde Staten, maar u kunt alles al vanuit huis regelen. Reserveer uw auto via de website, waar u direct kunt zien welke auto's wij beschikbaar hebben, of reserveer gemakkelijk via de app, via uw reisbureau of door contact op te nemen met ons callcenter. Onze goedkope autoverhuur maakt het u graag zo makkelijk mogelijk! Wij zetten graag de gewenste auto voor u klaar bij onze autoverhuur in Palm Beach.
Genieten onder de zon van Florida

Genieten onder de zon van Florida

Wilt u 'the American dream' zelf gaan ontdekken? Als u naar de Verenigde Staten reist, dan mag u de staat Florida zeker niet missen. Wanneer u in Palm Beach verblijft, dan kunt u op meerdere locaties van onze autoverhuur in Palm Beach terecht. Wij staan voor u klaar in West Palm Beach en bij de luchthaven. U kunt direct in de gewenste huurauto stappen en de belangrijkste bezienswaardigheden gaan bezoeken. Ga lekker luxe winkelen op Worth Avenue, laat u inspireren door de schoonheid van het Flagler Museum of bezoek de dieren van Palm Beach Zoo. Wilt u een auto huren om van de ene naar de andere locatie te reizen voor de mooiste duikavonturen? Dan zijn Paul's Reef, Murphy's Barge en Rolls Royce duiklocaties die u zeker niet wilt missen!
Voordelig een auto huren

Voordelig een auto huren

Als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maakt, dan zult u zien dat u bij ons altijd voordelig uit bent. Dit geldt ook zeker bij onze autoverhuur in Palm Beach. Uiteraard kunt u ook hier een navigatiesysteem huren, of een kinderstoeltje voor in de auto. U kunt altijd zeker en vertrouwd een auto huren in Palm Beach, tegen een mooie prijs en volgens een goede huurovereenkomst. Kwaliteit, betrouwbaarheid en voordeel; daar staan wij voor, ook wanneer u bij ons huurt in het buitenland!
Show more

Handige weetjes voor huren in Palm Beach

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Palm Beach?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Palm Beach dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Palm Beach.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Palm Beach?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Palm Beach. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 3650 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Overgave voertuig
(4,6)
Inlevering voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Palm Beach

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Palm Beach?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Palm Beach?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Palm Beach?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Palm Beach

Meer weergeven

Site Navigation