Palm Beach

Auto huren Palm Beach – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Palm Beach

Binnen enkele minuten kunt u al een auto huren in Palm Beach, Florida, bij autoverhuur Sixt. U hoeft niet te wachten met het huren van een auto tot u landt in de Verenigde Staten, maar u kunt alles al vanuit huis regelen. Reserveer uw auto via de website, waar u direct kunt zien welke auto's wij beschikbaar hebben, of reserveer gemakkelijk via de app, via uw reisbureau of door contact op te nemen met ons callcenter. Onze goedkope autoverhuur maakt het u graag zo makkelijk mogelijk! Wij zetten graag de gewenste auto voor u klaar bij onze autoverhuur in Palm Beach.

Bekijk meer Bekijk minder
Genieten onder de zon van Florida

Genieten onder de zon van Florida

Wilt u 'the American dream' zelf gaan ontdekken? Als u naar de Verenigde Staten reist, dan mag u de staat Florida zeker niet missen. Wanneer u in Palm Beach verblijft, dan kunt u op meerdere locaties van onze autoverhuur in Palm Beach terecht. Wij staan voor u klaar in West Palm Beach en bij de luchthaven. U kunt direct in de gewenste huurauto stappen en de belangrijkste bezienswaardigheden gaan bezoeken. Ga lekker luxe winkelen op Worth Avenue, laat u inspireren door de schoonheid van het Flagler Museum of bezoek de dieren van Palm Beach Zoo. Wilt u een auto huren om van de ene naar de andere locatie te reizen voor de mooiste duikavonturen? Dan zijn Paul's Reef, Murphy's Barge en Rolls Royce duiklocaties die u zeker niet wilt missen!

Voordelig een auto huren

Voordelig een auto huren

Als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maakt, dan zult u zien dat u bij ons altijd voordelig uit bent. Dit geldt ook zeker bij onze autoverhuur in Palm Beach. Uiteraard kunt u ook hier een navigatiesysteem huren, of een kinderstoeltje voor in de auto. U kunt altijd zeker en vertrouwd een auto huren in Palm Beach, tegen een mooie prijs en volgens een goede huurovereenkomst. Kwaliteit, betrouwbaarheid en voordeel; daar staan wij voor, ook wanneer u bij ons huurt in het buitenland!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties