Auto huren in Phoenix

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Phoenix

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Phoenix Sky Harbor Luchthaven, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Phoenix

Auto huren in Phoenix: gemak en comfort

Auto huren in Phoenix: gemak en comfort

Een auto huren in Phoenix maken wij graag zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen zetten wij de gereserveerde auto graag voor u klaar, ook het reserveren zelf wordt steeds eenvoudiger. Dit kunt u telefonisch doen, online of via de gratis app. Deze is beschikbaar voor Android, BlackBerry en iPhone. Op deze manier reserveert u dus ook bij de autoverhuur in Phoenix. Bekijk online welke modellen u bij deze autoverhuur kunt huren. Of u nu voor een zakelijk doel of voor vakantie naar Phoenix komt, onze autoverhuur heeft de geschikte auto. Welke auto u ook kiest, onze medewerkers staan voor u klaar. Uiteraard zijn onze autoŽs voorzien van airconditioning, in de woestijn van Arizona geen overbodige luxe!
Auto huren ei Phoenix: voordelige service

Auto huren ei Phoenix: voordelige service

Dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's weet u zeker dat u altijd en overal huurt bij de goedkoopste verhuurder in de regio. Daarnaaast weet u dat u uitstekende service kunt verwachten en in een auto rijdt die nooit ouder dan een half jaar is. Ook voor de accessoires hanteren wij uiterst scherpe tarieven. Bij alle vestigingen zijn kinderzitjes beschikbaar, maar ook navigatiesysteem. Daarbij verzekert u bij Sixt voordelig een extra bestuurder mee of kiest u voor een all-risk verzekering. Een auto huren bij ons betekent dat u alleen betaalt voor de accessoires die u nodig heeft. Zo bent u nooit meer geld kwijt dan nodig.
Verken Arizona vanuit Phoenix

Verken Arizona vanuit Phoenix

Phoenix heeft een veel bevlogen vliegveld: Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX). Uiteraard vindt u ook hier een vestiging van onze goedkope autoverhuur. Binnen no-time bent u in de stad en kunt u de bezienswaardigheden van de stad bezoeken. Populair is het Phoenix Art Museum, maar ook de Desert Botanical Garden is zeer interessant. Hier zijn bijzondere woestijnplanten te zien. Vanzelfsprekend kunt u deze ook in het wild spotten als u met uw huurauto de stad verlaat en een roadtrip maakt over de lange wegen die door de woestijn van Arizona leiden. Geniet van al dit moois vanuit de autoverhuur in Phoenix!
Show more

Handige weetjes voor huren in Phoenix

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Phoenix?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Phoenix dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Phoenix.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Phoenix?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Phoenix. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 8798 reviews
Inlevering voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Phoenix

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Phoenix?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Phoenix?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Phoenix?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Phoenix

Meer weergeven