Phoenix

Auto huren Phoenix – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Phoenix: gemak en comfort

Een auto huren in Phoenix maken wij graag zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen zetten wij de gereserveerde auto graag voor u klaar, ook het reserveren zelf wordt steeds eenvoudiger. Dit kunt u telefonisch doen, online of via de gratis app. Deze is beschikbaar voor Android, BlackBerry en iPhone. Op deze manier reserveert u dus ook bij de autoverhuur in Phoenix. Bekijk online welke modellen u bij deze autoverhuur kunt huren. Of u nu voor een zakelijk doel of voor vakantie naar Phoenix komt, onze autoverhuur heeft de geschikte auto. Welke auto u ook kiest, onze medewerkers staan voor u klaar. Uiteraard zijn onze autoŽs voorzien van airconditioning, in de woestijn van Arizona geen overbodige luxe!

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren ei Phoenix: voordelige service

Auto huren ei Phoenix: voordelige service

Dankzij onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's weet u zeker dat u altijd en overal huurt bij de goedkoopste verhuurder in de regio. Daarnaaast weet u dat u uitstekende service kunt verwachten en in een auto rijdt die nooit ouder dan een half jaar is. Ook voor de accessoires hanteren wij uiterst scherpe tarieven. Bij alle vestigingen zijn kinderzitjes beschikbaar, maar ook navigatiesysteem. Daarbij verzekert u bij Sixt voordelig een extra bestuurder mee of kiest u voor een all-risk verzekering. Een auto huren bij ons betekent dat u alleen betaalt voor de accessoires die u nodig heeft. Zo bent u nooit meer geld kwijt dan nodig.

Verken Arizona vanuit Phoenix

Verken Arizona vanuit Phoenix

Phoenix heeft een veel bevlogen vliegveld: Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX). Uiteraard vindt u ook hier een vestiging van onze goedkope autoverhuur. Binnen no-time bent u in de stad en kunt u de bezienswaardigheden van de stad bezoeken. Populair is het Phoenix Art Museum, maar ook de Desert Botanical Garden is zeer interessant. Hier zijn bijzondere woestijnplanten te zien. Vanzelfsprekend kunt u deze ook in het wild spotten als u met uw huurauto de stad verlaat en een roadtrip maakt over de lange wegen die door de woestijn van Arizona leiden. Geniet van al dit moois vanuit de autoverhuur in Phoenix!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties