New York JFK Int. Airport

New York JFK Int. Airport AUTOVERHUUR

adres

312 Federal Cir, 11430-1514 Jamaica

GDS-Code: JFK

Openingstijden

MA - VR:

06:00 - 23:00

ZA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

06:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van New York JFK Int. Airport

New York JFK luchthaven auto huren

De Big Apple verkennen met de auto net nadat je toegekomen bent op JFK? Huur dan een auto bij SIXT! Wij hebben voertuigen uit elke categorie: compact, economy, bestelbusje, sedan, SUV, personenbusje, cabrio, luxe & sportmodellen. Downtown Manhattan en Greenwich Village ontdekken? Dan heb je een SUV nodig. Wil je volledig in de glamour van New York opgaan? Dan is een luxe auto perfect voor je! Om je huurauto volledig te personaliseren, bieden wij je extra’s aan zoals de mogelijkheid voor een extra bestuurder en het toevoegen van een navigatiesysteem en kinderstoelen. Ja, New York wacht op je!

Waarom kiezen voor onze autoverhuur bij JFK?

SIXT's locatie op de luchthaven in New York

Hoe kun je nu een auto huren bi SIXT op JFK? Wel, zeer gemakkelijk! Download onze app, surf naar onze website of stap gewoon eens binnen in onze kiosk in de New York luchthaven. Onze vestiging is gelegen op 8 minuten wandelafstand van de ingang van JFK. Ben je aangekomen op de luchthaven? Wandel dan naar terminal 4 aangezien die terminal het dichtst bij ons ligt. Vandaar wandel je naar de Blue Parking dat aan de noordkant ligt. Sla links af en volg de Van Wyck Expy. Blijf die straat volgen voor ongeveer vijf minuten en dan kom je in no-time aan bij onze vestiging aan de New York luchthaven.

Verken New York met een SIXT huurauto

New York is een van de meest populaire steden ter wereld en je zult ongetwijfeld Times Square, het Vrijheidsbeeld, Central Park en Broadway op je lijstje gezet hebben. Toch geven wij je graag nog andere tips mee over wat je in New York moet gaan bezoeken. Ellis Island is de moeite om te gaan bezichtigen aangezien deze historische poort en het daar aangekoppeld museum de geschiedenis van New York volledig tot leven brengt. Als je de wonderbaarlijke skyline van New York wilt ontdekken, dan kan dit niet alleen via de Empire State Building maar ook via het Brooklyn Bridge Park. Hello New York!