West Palm Beach

Auto huren West Palm Beach – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een autoritje onder de palmbomen en de zon is nooit ver van u verwijderd. Met een aantal klikken en een dag vliegen rijdt u zo met een huurato van Sixt op Clematis street. Dit is de straat in West Palm Beach Florida waar er altijd meer tijd is voor gezelligheid. Met een auto huren bent u zo op weg richting een zonnige vakantie.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren West Palm Beach

West Palm Beach Airport (PBI) ligt op ongeveer 3 kilometer van Clematis Street en is dik 13 uur vliegen vanaf Amsterdam. Met de shuttle wordt u van het vliegveld naar ons servicepunt gebracht. Hier staan onze medewerkers van autoverhuur West Palm Beach voor u klaar om u hartelijk welkom te heten in de staat van Amerika. Daarnaast heeft West Palm Beach ook een groot station. Vanuit andere steden is West Palm Beach goed bereikbaar met de trein. In het centrum is ook een verhuurlocatie. U kunt voor uw huurauto keuze maken uit diverse modellen zoals een comfortabele SUV, stationwagen of helemaal in West Palm Beach stijl een hippe cabrio. Auto's van ons zijn niet ouder dan 6 maanden en altijd van goede kwaliteit. Maar ook de prijs valt altijd goed. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen toont aan dat onze autoverhuur de beste prijzen rekent voor de beste kwaliteit.

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren West Palm Beach: de zon tegemoet

Auto huren West Palm Beach: de zon tegemoet

Amerika is een land wat ideaal is, om met de auto te verkennen en West Palm Beach is de ideale stad om uw road trip te starten. Een lancering meebeleven in Kennedy Space Center is bijvoorbeeld zeker een trip door Florida waard. West Palm Beach biedt zelf ook genoeg met prachtige stranden, golf, watersport en artistiek Northwood Village. Een auto huren is met een paar klikken op onze site geregeld. Telefonisch, via een reisbureau of de handige sixtapp is een reservering ook zo gemaakt. Een handig navigatiesysteem is makkelijk bij te boeken, zo rijdt u zorgeloos de zon tegemoet.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties