Kahului

Auto Huren Kahului

Als u voor uw vakantie of een zakelijk bezoek naar Kahului op het mooie eiland Maui komt, is een auto huren eigenlijk een must. Net zoals overal in de Verenigde Staten is het gehele verkeer ingesteld op eigen vervoer. Op onze vestiging kunt u kiezen uit populaire voertuigcategorieën zoals SUV's, cabrio's sportwagens of zakelijke sedans. Heeft u extra opties zoals navigatie, een kinderzitje of een radio nodig, dan reserveert u deze tegelijkertijd met uw online boeking. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde auto, dan mag u uw voorkeur opgeven. Het kan gebeuren dat uw favoriete model even niet leverbaar is. U krijgt dan altijd een vergelijkbare auto uit dezelfde categorie.

ALLE SIXT LOCATIES

Onze vestiging in Kahului

De vestiging van Sixt autoverhuur in Kahului is te vinden bij Kahului luchthaven. Als u vanaf onze vestiging naar het stadscentrum wilt rijden, hoeft u alleen Airport Road te volgen tot u op Hana Road uitkomt. Via Hana Road bent u binnen enkele minuten in het centrum van de stad. U kunt uw auto 24 uur per dag op onze vestiging inleveren. Door een auto te huren kunt u alle bezienswaardigheden van de stad en het eiland Maui verkennen wanneer het u uitkomt. In het tropische klimaat van dit mooie eiland van Hawaï zult u veel comfort ervaren van de airconditioning die we standaard in onze auto's hebben zitten.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto Kahului en Maui verkennen

Met een huurauto Kahului en Maui verkennen

Kahului is een gezellige stad waar u vele aangename uurtjes kunt verpozen op een terrasje aan de havenkant. Of u bezoekt de mooie en uitgestrekte botanische tuinen om een eerste blik te krijgen van het natuurschoon waar Hawaï om bekend staat. Surfen en genieten van zon en zee kunt u het beste in Ho’okipa Beach Park, dat bekend staat om zijn indrukwekkende golven. Of trekt u de jungle in, onder begeleiding van een ervaren gids. Het authentieke Hawaiaanse leven ontdekt u in het dorpje Lahaina, dat vroeger een belangrijke plek was voor de traditionele walvisvangst. Iao Valley State Park is dé plek om te genieten van adembenemende uitzichten en natuurwandelingen. Wat u zeker moet doen, is de vulkaan Haleakala beklimmen en de zon zien opkomen. Dat beeld zult u nooit meer vergeten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties