Indianapolis

Indianapolis auto huren

Huur eenvoudig een auto in Indianapolis, Indiana. Met handige SIXT locaties vind je makkelijk je weg, zoals bij Luchthaven Indiana en onze SIXT vestiging ten noorden van de stad vlakbij handige uitvalswegen. Een huurauto is de makkelijkste manier om de omgeving van deze stad te verkennen. In Indianapolis een auto huren kan tegen scherpe tarieven. Kies een comfortabele Sedan of een SUV om relaxt de Amerikaanse highway te verkennen. Bij SIXT hebben we mooie modellen en luxe merken voor je klaarstaan tegen een gunstige prijs. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Indianapolis

In Indianapolis een auto huren gaat gemakkelijk en snel bij één van onze vestigingen in en rond de stad. Huur een Sedan of bijvooorbeeld een comfortabele SUV of een bestelbus. Eenvoudig te reserveren voor dagverhuur, handig voor een zakelijke trip. Maar ook langetermijn verhuur is mogelijk voor een mooie rondreis in de omgeving. Reserveer een auto op je eigen manier: boek handige extra's zoals onbeperkte express-tol zodat je snel en makkelijk langs alle tolpoortjes kunt rijden, of kies extra huurbescherming voor dekking tegen schade en diefstal.

Handige tips bij bezoek aan Indianapolis

Wat te doen in Indianapolis

Indianapolis is een grote stad met moderne architectuur en veel parken en tuinen. Indianapolis heeft veel bezienswaardigheden over de militaire geschiedenis van het land. Bezoek bijvoorbeeld het Soldiers & Sailor Monument, of het Indiana War Memorial Plaza. Wil je buiten de stad op ontdekkingstocht, ga dan in het noorden van Indiana naar het Indiana Dunes National Park.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties