Dallas/Fort Worth Luchthaven

Dallas/Fort Worth Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

2424 East 38th Street, 75261 Dallas

GDS-Code: DFW

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dallas/Fort Worth Luchthaven

Een auto huren op Dallas Fort Worth International Luchthaven

Met Sixt Autoverhuur kun je op eenvoudige wijze door Dallas reizen en een auto huren. Ons filiaalteam staat klaar om u te helpen uw reis snel en moeiteloos voort te zetten. We bieden betaalbare autoverhuuraanbiedingen op Dallas luchthaven en uw auto is een van onze premium voertuigen. Of u nu hier voor een paar dagen of een paar weken bent. Wij hebben flexibele oplossingen voor u met oneway autoverhuur en lange termijn autoverhuur in Colorado. Wat uw mobiliteitsbehoeften ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat u het perfecte voertuig kunt vinden voor uw plannen in de regio van Dallas, met onze uigebreide services. Add-ons en extra's zoals GPS, extra stuurprogramma's, verzekeringsopties en kinderzitjes kunnen worden opgenomen in uw reserving tijdens het online boeken.

  • Gunstige locatie op Dallas luchthaven met gratis shuttle service
  • Hoge kwaliteit huurauto's met ruime keuze aan voertuigen, waaronder exotische modellen
  • Geweldige prijzen met betaalbare deals en geen verborgen kosten of creditcardkosten
  • Vriendelijke klantenservice: onze goed opgeleide personeel staat klaar om u te helpen
  • 24/7 openingstijden voor flexibelle ophaaltijden en aflever momenten
  • Onbeperkte kilometers komt standaard bij de meeste voertuigen

 

Bekijk meer Bekijk minder
De luchthaven en onze vestiging

De luchthaven en onze vestiging

U kunt onze Sixt Dallas luchthaven locatie bereiken met een gratis pendeldienst op het lagere niveau van alle terminals. De pendeldienst naar de autoverhuurlocatie duurt ongeveer 10 minuten en bij aankomst ziet u onze fel oranje Sixt-balie aan de uw rechterkant. Onze luchthavenverhuur biedt ook de mogelijkheid om de huurauto van uw keuze 30 minuten voor het afhalen op de Sixt-app te reserveen en gebruik te maken van ons 24-uursrendement om u te helpen bij een vroege of late vlucht.

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

Dallas zal altijd verbonden blijven met de moord op president Kennedy. Bezoekt u zeker het Sixth Floor Museum op Dealey Plaza, waar de dodelijke schoten werden afgevuurd. Daarnaast is het Dallas Museum of Art een aanrader en komt u tot rust in de Dallas Arboretum of Fair Park. In Fort Worth moet u zeker de Water Gardens bekijken. Wilt u een heel apart museum bezoeken? Dan kunt u naar het National Cowgirl Museum. Voor de mooie Texaanse geschiedenis kunt u in uw huurauto naar San Antonio rijden om de historische Slag om Alamo te bezoeken. Of u rijdt richting de kust waarbij u een bezoek aan het Houston Space Center niet mag overslaan.