Auto huren in Dallas

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Dallas

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Dallas/Fort Worth Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Dallas

SIXT diensten in Dallas

SIXT diensten in Dallas

Bij deze SIXT autoverhuurlocatie in Dallas boek je allerlei luxe auto’s, van sedans en SUV’s tot stoere pick-up trucks. Als je met je gezin reist, neem je veilig je kind of kinderen mee dankzij de boekbare kinderstoeltjes. In een grote stad als Dallas is navigatie onmisbaar, dit boek je eenvoudig bij je reservering voor je favoriete huurauto bij SIXT. En als je na een lange rit wilt afwisselen met je partner is het handig een extra bestuurder te boeken. Er zijn allerlei huurperiodes mogelijk: zoals weekendhuur en wekelijks verhuur.
Wat te doen in Dallas

Wat te doen in Dallas

Dallas is een van de grootste steden van Texas. Deze stad heeft veel te bieden. Zo is Dallas vooral heel kleurrijk en een mix van culturen. Dat is terug te zien in de architectuur: er zijn vele bijzondere gebouwen te zien, zoals de Margaret Hunt Hill Bridge en het Old Red Museum. Omdat deze bezienswaardigheden verspreid over deze grote stad liggen, wil je deze het liefst met een huurauto bezoeken.
Wat te doen in Dallas in de zomer

Wat te doen in Dallas in de zomer

Zomers in Dallas is voor de echte liefhebbers van warmte. De temperaturen variëren tussen de 32 en 38 graden Celsius. Dat is een mooi moment om de parken en golfbanen te bezoeken. Ook de buitenluchtmusea zijn ideaal om in de zomer te bezoeken. Of je pakt de huurauto en geniet van een dagje Legoland, net buiten de stad. Door bij SIXT Dallas een auto te huren kan je alle kanten op.
Dallas auto huren

Dallas auto huren

SIXT autoverhuur staat internationaal bekend om haar premium mobiliteitsdiensten. Op welk vliegveld je ook aankomt, je weet zo goed als zeker dat je een SIXT huurlocatie kunt vinden, zodat je je reis gemakkelijk kunt vervolgen. Bij SIXT Dallas een auto huren staat dan ook garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Elke SIXT locatie in Dallas heeft een uitgebreide vloot huurauto’s met diverse boekbare opties. Zo is er voor iedereen een huurauto naar wens te vinden. Rondrijden in een grote stad als Dallas wil je op een comfortabele manier doen, vandaar dat je een premium SUV of premium sedan kunt reserveren indien gewenst.
Show more

Handige weetjes voor huren in Dallas

Autoverhuur zonder creditcard in Dallas:

We maken het je graag gemakkelijk als je een auto huurt bij SIXT. Daarom is het ook mogelijk zonder creditcard een huurauto te reserveren.

Benodigde documenten voor autoverhuur bij SIXT:

Het enige wat je nodig hebt, is een geldig rijbewijs.

Flexibele huuropties:

Geniet van de flexibiliteit van onze SIXT diensten, zodat je met gemak op reis gaat. Kies onder andere voor later betalen of kosteloos annuleren.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 4102 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,6)
Het voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Dallas

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Dallas?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Dallas?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Dallas?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Dallas?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Dallas?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Dallas

Meer weergeven

Site Navigation