Chicago

Auto Huren Chicago

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Chicago

Zowel zakelijke bezoekers als toeristen worden in de vestiging van Sixt Autoverhuur op hun wenken bediend. Maak voor uw verblijf in Chicago een keuze uit diverse voertuigcategorieën, modellen en reserveer tegelijkertijd handige extra opties. In uw comfortabele huurauto heeft u veel meer mogelijkheden om deze mooie stad zelf te ontdekken.Als u Chicago en de staat Illinois bezoekt, kunt u bij Sixt autoverhuur terecht voor een auto die gemiddeld slechts een half jaar oud is. Onze goed onderhouden auto's zullen u maximaal comfort en bewegingsvrijheid geven in een stad die ook echt het ontdekken waard is. Onze vestiging op O'Hare Luchthaven biedt u een ruim aanbod in populaire voertuigcategorieën zoals sportwagens, SUV's, busjes en luxueuze zakenauto's. Wilt u extra opties zoals navigatie, winterbanden, radio of een kinderzitje? Deze opties reserveert u tegelijkertijd met uw auto. U kunt uw auto boeken op onze vestiging, of voorafgaand aan uw reis via onze website. Ook bieden wij u handige apps, zowel voor Android als iOS.

 

Bekijk meer Bekijk minder
Chicago verkennen in een huurauto

Chicago verkennen in een huurauto

Voor uw reis naar de Verenigde Staten is het verstandig om een auto te huren. In dee USA is de auto hét vervoermiddel bij uitstek. Chicago, the Windy City, ligt aan het uitgestrekte Lake Michigan en is een van de grootste en bruisendste steden van het land. Op een mooie dag rijdt u naar Navy Pier om te genieten van een wandeling langs het water. Overal kunt u tentoonstellingen bezichtigen of genieten van performance art van straatartiesten. Een grote variatie aan winkels en restaurants vindt u op Michigan Avenue en voor een gezellige avond uit gaat u het beste naar de wijk Chicago Loop. Wilt u met eigen ogen dinosaurusskeletten zien? Dan moet u in het Field Museum of Natural History zijn.

Sixt reistip: Chicago

Sixt reistip: Chicago

Door een auto te huren kunt u ook de bezienswaardigheden in de omgeving van Chicago bezoeken, op de tijden die u het beste uitkomen. Heeft u zin in een wat langere rit, gaat u dan richting oostkust en brengt u een bezoek aan de beroemde Niagara watervallen. Blijft u liever in Illinois, gaat u dan zeker naar de hoofdstad Springfield. Hier vindt u een museum, gewijd aan Abraham Lincoln, de legendarische president uit de Amerikaanse Burgeroorlog. Natuurliefhebbers kunnen dagen doorbrengen in het schitterende Shawnee National Forest. Hier kunt u ook genieten van plaatselijk gebrouwen bier en een interessante en authentieke keuken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties