Chicago O'Hare Luchthaven

Chicago O'Hare Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

10255 West Zemke Blvd, 60666-5053 Chicago

GDS-Code: ORD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chicago O'Hare Luchthaven

Sixt Autoverhuur op Chicago luchthaven

Huur een auto op Chicago luchthaven met Sixt voor onze uitstekende klantenservice en een premium wagenpark tegen betaalbare prijzen. Onze plaatselijke luchthavenfiliaal is ideaal gelegen om u snel op weg te helpen bij aankomst, in de nabijheid van het centrum van Chicago. De selectie van economy en luxe huurauto's omvat gloednieuwe sportwagens en stijlvolle cabriolets, robuuste SUV's en ruime minibusjes. Boek snel en efficïent uw boeking met behulp van onze eenvoudige online reservingsservice die u ook kunt gebruiken om uw huurauto aan te passen met optionele add-ons.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelen

Voordelen

  • Gunstige ligging bij Sixt Autoverhuur op Chicago luchthaven
  • Hoge kwaliteit autoverhuur met een ruime keuze aan voertuigen, waaronder exotische modellen
  • Great prices with affordable deals, no hidden costs or credit card fees
  • Uitgebreide extra's: kinderzitjes, extra bestuurders en verzekeringen
  • Vriendelijke klantenservice: onze goed opgeleid personeel staat altijd klaar om u te helpen
  • Onbeperkte kilometers zijn standaard bij de meeste voertuigen
Sixt locatie vinden op Chicago luchthaven

Sixt locatie vinden op Chicago luchthaven

Wij zijn gunstig gelegen in de Rental Car Center (RCC) dicht bij de aankomstlocaties. Als u naar O'Hare luchthaven vliegt, volgt u eenvoudingweg de borden naar de huurauto-shuttle vanaf de aankomsthallen buiten het bagageafhaalgebied. Eenmaal in het RCC is onze feloranje toonbank op de begane grond moeilijk te missen. 

Richtingsaanwijzingen naar Chicago O'Hare luchthaven 

Sixt Autoverhuur op Chicago luchthaven

Sixt Autoverhuur op Chicago luchthaven

De drukste van de twee luchthavens in Chicago is het op twee na grootste luchtvaartknooppunt van de Verenigde Staten, met voorzieningen verspreid over 2832 hectare. Vliegen naar Chicago geeft u niet alleen een ruime keuze aan eetgelegenheden en winkels, maar ook uitstekende wegverbindingen naar het centurm van Chicago en andere delen van Illinois betekenen dat u de bezienswaardigheden van de stad binnen een mum van tijd kunt verkennen. Met een cultureel leven dat in New York wedijvert, zal de stad je betoverd houden. Je zult ontzagwekkende wolkenkrabbers en gedurfde openbare kunstwerken vinden, terwijl theaters van wereldklasse en locaties voro livemuziek elke nacht van de week ongelooflijk entertainment bieden. De "Second City" staat ook bekend om zijn idyllische locatie aan het water en de wildgroei van parken en groene ruimtes met 31 zandstranden en 50 natuurgebieden.