Santa Monica, CA

Auto huren Santa Monica, CA – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Welkom bij SIXT autoverhuur in Santa Monica. Een auto huren kan nu gemakkelijk en snel, zodat u zonder problemen Santa Monica kan ontdekken. De SIXT autoverhuur locatie ligt direct aan de overkant van Santa Monica State Beach, waar u gemakkelijk de afslag kan nemen naar de Pacific Highway, of the Santa Monica Freeway!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren en Santa Monica ontdekken

Of u nu naar Santa Monica gaat voor zaken of met vakantie, Sixt zorgt ervoor dat u de perfecte auto kunt huren. Het assortiment van Sixt bestaat namelijk uit veer verschillende auto's, van een goede gezinsauto tot een luxe cabrio. Bij Sixt autoverhuur maakt het niet uit of u een auto wilt huren om een dagje te ontsnappen aan de drukte van de stad, of een auto wilt huren om de stad te ontdekken. Sixt heeft altijd een goed aanbod voor u.

Bekijk meer Bekijk minder
Wat te doen in Santa Monica?

Wat te doen in Santa Monica?

Wilt u de stad ontdekken, dan kunt u hieronder een paar hoogtepunten van Santa Monica vinden.

Met een gemiddelde van 310 zeer zonnige dagen is er genoeg tijd om een auto te huren en alle prachtige plekjes van Santa Monica te ontdekken.

  • De Santa Monica Mountains zijn maar een uur rijden. Rijdt hierbij over de Pacific Highway, waar u zult genieten van een geweldig uitzicht met de kust van California aan de ene zijde en de bergen aan de andere zijde.
  • Wil je graag naar Los Angeles, dan is dan geen probleem. Het enige dat u hoeft te doen, is een auto huren. Binnen 25 minuten bent u namelijk al in Los Angeles!
  • Verder kunt u heel goed shoppen in Santa Monica. Ga hiervoor naar Santa Monica Place, waar je veel designer merken kan vinden. Third Street promenade is ook zeker de moeite waard. U vindt hier allerlei verschillende soorten winkels, van kledingwinkels, tot boekenwinkels en winkeltjes met specialiteiten.
Service van Sixt autoverhuur

Service van Sixt autoverhuur

Wilt u meer van Amerika ontdekken, maak dan gebruik van onze "two way" service. Dit houdt in dat u een auto kunt huren op de locatie in Santa Monica, maar dat u hem weer in kan leveren in een andere locatie, zoals bijvoorbeeld Seattle.

Wij bieden u graag een zo'n goed mogelijke service, om uw verblijf in Santa Monica nog aangenamer te maken.

Huur nu uw auto bij Sixt autoverhuur, en maak uw tijd in Santa Monica onvergetelijk!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties