Minnesota

Auto huren Minnesota – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook in de Verenigde Staten, hét land van goede klantenservice, biedt SIXT autoverhuur op maat. Komt u om zakelijke redenen of gewoon voor uw plezier, in beide gevallen mag u rekenen op onze vriendelijke en vakbekwame medewerkers. U maakt een keuze uit verschillende voertuigcategorieën en extra opties; wij zorgen ervoor dat uw auto voor u klaar staat als u bij ons aankomt. Reserveren en bestellen mag u gerust ter plaatse doen, maar u heeft pas echt gemak als u het vanuit uw eigen huis regelt, via onze website of met onze app voor smartphone of tablet.

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek Minnesota in een huurauto

Waarschijnlijk komt u aan op Minneapolis St. Paul Luchthaven (MSP). Op de vestiging van Sixt heeft u wat autoverhuur betreft keuze uit categorieën als SUV's, sportwagens, cabrio's en zakelijke auto's. Goedkoop een auto huren in Minnesota is essentieel als u tijdens uw verblijf in de Verenigde Staten meer wilt zien dan uw hotelkamer. Amerikanen en auto's, dat is immers twee handen op één buik. Een keuze voor extra opties als winterbanden, navigatie en een kinderzitje geeft u gewoon aan tijdens het reserveringsproces, of u doet dit ter plekke in de vestiging van Sixt.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto in Minnesota de steden verkennen

Met een huurauto in Minnesota de steden verkennen

Minneapolis is de grootste stad van de staat Minnesota en vormt met hoofdstad St Paul de zogenaamde Twin Cities. Als u van winkelen in Amerikaanse stijl houdt, zult u genieten in The Mall Of America, het grootste winkelcentrum in de Verenigde Staten. Als u van kunst wilt genieten, brengt u dan zeker een bezoek aan het Walker Art Center, en het Weisman Art Museum. Of geniet van beeldhouwkunst in de Minneapolis Sculpture Garden. Gebruikmaken van autoverhuur in Minnesota laat u meer zien van deze mooie stad in een kortere tijd. En die tijd heeft u nodig; Minnesota biedt nog zoveel meer!

Rondreis door Minnesota

Rondreis door Minnesota

Minneapolis ligt aan de bovenloop van Amerika's grootste rivier, de Mississippi. Bezoek zeker de watervallen van Saint Anthony, waar de Mississippi ontspringt. Wat zijn de Verenigde Staten nou zonder hun zeearend? Bewonder deze majestueuze dieren in het National Eagle Center in Wabasha. Voor natuurschoon kunt u het beste naar Gooseberry Falls State Park gaan. Een auto huren in Minnesota maakt het ook mogelijk om een van de vele reservaten voor Native Americans te bezoeken, zoals White Earth Nation of Red Lake Band reservation voor het Chippewa-volk. Om echt te kunnen genieten van uw verblijf in Minnesota is een auto huren echt een must.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties