Auto huren in Minnesota

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Minnesota

Auto huren Minnesota – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Minnesota – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook in de Verenigde Staten, hét land van goede klantenservice, biedt SIXT autoverhuur op maat. Komt u om zakelijke redenen of gewoon voor uw plezier, in beide gevallen mag u rekenen op onze vriendelijke en vakbekwame medewerkers. U maakt een keuze uit verschillende voertuigcategorieën en extra opties; wij zorgen ervoor dat uw auto voor u klaar staat als u bij ons aankomt. Reserveren en bestellen mag u gerust ter plaatse doen, maar u heeft pas echt gemak als u het vanuit uw eigen huis regelt, via onze website of met onze app voor smartphone of tablet.
Ontdek Minnesota in een huurauto

Ontdek Minnesota in een huurauto

Waarschijnlijk komt u aan op Minneapolis St. Paul Luchthaven (MSP). Op de vestiging van Sixt heeft u wat autoverhuur betreft keuze uit categorieën als SUV's, sportwagens, cabrio's en zakelijke auto's. Goedkoop een auto huren in Minnesota is essentieel als u tijdens uw verblijf in de Verenigde Staten meer wilt zien dan uw hotelkamer. Amerikanen en auto's, dat is immers twee handen op één buik. Een keuze voor extra opties als winterbanden, navigatie en een kinderzitje geeft u gewoon aan tijdens het reserveringsproces, of u doet dit ter plekke in de vestiging van Sixt.
Met een huurauto in Minnesota de steden verkennen

Met een huurauto in Minnesota de steden verkennen

Minneapolis is de grootste stad van de staat Minnesota en vormt met hoofdstad St Paul de zogenaamde Twin Cities. Als u van winkelen in Amerikaanse stijl houdt, zult u genieten in The Mall Of America, het grootste winkelcentrum in de Verenigde Staten. Als u van kunst wilt genieten, brengt u dan zeker een bezoek aan het Walker Art Center, en het Weisman Art Museum. Of geniet van beeldhouwkunst in de Minneapolis Sculpture Garden. Gebruikmaken van autoverhuur in Minnesota laat u meer zien van deze mooie stad in een kortere tijd. En die tijd heeft u nodig; Minnesota biedt nog zoveel meer!
Rondreis door Minnesota

Rondreis door Minnesota

Minneapolis ligt aan de bovenloop van Amerika's grootste rivier, de Mississippi. Bezoek zeker de watervallen van Saint Anthony, waar de Mississippi ontspringt. Wat zijn de Verenigde Staten nou zonder hun zeearend? Bewonder deze majestueuze dieren in het National Eagle Center in Wabasha. Voor natuurschoon kunt u het beste naar Gooseberry Falls State Park gaan. Een auto huren in Minnesota maakt het ook mogelijk om een van de vele reservaten voor Native Americans te bezoeken, zoals White Earth Nation of Red Lake Band reservation voor het Chippewa-volk. Om echt te kunnen genieten van uw verblijf in Minnesota is een auto huren echt een must.
Show more
Handige weetjes voor huren in Minnesota
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Minnesota?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Minnesota dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Minnesota.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Minnesota?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Minnesota. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,2
Op basis van 2261 reviews
Inlevering voertuig
(4,5)
Overgave voertuig
(4,5)
Het voertuig
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Minnesota
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Minnesota?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Minnesota?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Minnesota?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Minnesota

Meer weergeven