Philadelphia Intl. Luchthaven

Philadelphia Intl. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

3601 Island Ave, 19153-3228 Philadelphia

GDS-Code: PHL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 19:30

Vakanties:

07:00 - 19:30

Kaart

360°

Andere SIXT Locaties in de buurt van Philadelphia Intl. Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Philadelphia Int Luchthaven

Moet u binnenkort aan de oostkust van de Verenigde Staten zijn en komt u het land binnen via Philadelphia Int Luchthaven? Brengt u dan voor uw huurauto een bezoek aan de vestiging van Sixt autoverhuur. Wij bieden u niet alleen uitstekende service, maar ook een ruim aanbod uit populaire voertuigcategorieën zoals cabrio's, SUV's, sportwagens en stationwagens. Kiest u online het merk en type van uw voorkeur uit en wij zorgen ervoor dat hij gereed is als u op Philadelphia Int Luchthaven landt. Mocht het type dat u wilt niet beschikbaar zijn, dan krijgt u beslist een vergelijkbaar model uit dezelfde categorie.

Bekijk meer Bekijk minder
De luchthaven en onze vestiging

De luchthaven en onze vestiging

Sixt autoverhuur werkt uitsluitend met goed onderhouden huurauto's die zo nieuw mogelijk zijn. U kunt ter plekke uw auto huren, maar u kunt dit ook gewoon thuis doen voordat u vertrekt. Via onze overzichtelijke website of onze apps voor iOS en Android is dit snel geregeld. Extra opties zoals navigatie, winterbanden of automatische transmissie reserveert u dan tegelijkertijd. Onze vestiging vindt u tegenover Philadelphia Int Luchthaven, aan Island Avenue. Vanaf onze vestiging volgt u Highway 95 richting oosten en u bent zo in het stadscentrum.

Een auto huren en Philadelphia verkennen

Een auto huren en Philadelphia verkennen

Een auto huren is in een stad als Philadelphia onontbeerlijk. Niet alleen is de auto hét vervoermiddel in de Verenigde Staten. De stad heeft zoveel bezienswaardigheden dat u anders tijd tekort zou komen. Brengt u zeker een bezoek aan Independence Hall, waar de beroemde Liberty Bell hangt. Op deze plek werd in 1776 de onafhankelijkheid verklaard. Houdt u van kunst? Bezoekt u dan zeker de Magic Gardens en geniet u van de prachtige mozaïeken. Fairmount Park, het grootste stadspark ter wereld, mag u ook niet overslaan. Zien wij u binnenkort op onze vestiging bij Philadelphia Int Luchthaven?

Fiona Rose
( Station Manager )