Fort Lauderdale

Auto huren Fort Lauderdale – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Fort Lauderdale

Ze noemen het "het Venetië van Florida", maar de beste manier om Fort Lauderdale te verkennen is door bij Sixt autoverhuur een auto te huren. Want varen is natuurlijk leuk, maar via autoverhuur kunt u de stad en de omgeving geheel op uw eigen manier en in uw eigen tempo ontdekken. En u zult ontdekken dat het auto huren in Fort Lauderdale werkelijk een fluitje van een cent is. U krijgt een jonge huurauto die past bij het Amerikaanse verkeer.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur in USA

Goedkope autoverhuur in USA

Amerikanen zijn wel wat gewend op het gebied van goedkope autoverhuur, maar na een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zult u ontdekken dat autoverhuur en Fort Lauderdale een prima combinatie vormen. U kunt een auto huren om bijvoorbeeld vanaf het vliegveld (FLL) direct naar een van de vele witte stranden te rijden. Door het aangename klimaat en door de auto te huren bent u in staat nog meert van deze stranden te genieten. Of anders kunt u uw huurauto oppikken bij twee andere locaties in de stad. Als u toch in de stad bent, vergeet dan niet een van de vele museums en exposities te bezoeken. Florida, maar in het bijzonder Fort Lauderdale is bekend om de moderne kunst. Bij het Museum of Art vindt u voldoende plaats voor uw auto.

Auto huren Fort Lauderdale

Auto huren Fort Lauderdale

Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope prijzen bent u bij Sixt autoverhuur en Fort Lauderdale uitgekomen. U kunt het best eens naar een van de vele jachthavens rijden en daar eens rustig rondkijken. Het lijkt wel of alle jachten van de wereld hier in Fort Lauderdale zijn samen gekomen. Van 'gewone' grote modellen tot megajachten aam toe. Eenmaal in de haven kunt u meteen inschepen voor een van de vele rondvaart in het gebied, dat niet voor niets het Venetië van Florida wordt genoemd. Via de boot, maar ook per auto is de stad prima te verkennen. Vergeet overigens niet dat Lauderdale ook wel eens Liquiddale wordt genoemd. Dit vanwege de enorme hoeveelheid bars en café's die de stad rijk is. Geniet van een van de bijzondere cocktails of hang eens lekker aan een bar met een Amerikaans bier in een flesje, maar vergeet niet dat autorijden en alcohol drinken niet samen gaan. Dus geniet van uw vakantie en uw gehuurde auto, maar blijf bij de les.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties