Seattle

Auto huren Seattle – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Seattle: snel en makkelijk

Een auto huren in Seattle is de ideale manier om deze mooie stad te ontdekken. De stad is goed bereikbaar via het Seattle-Tacoma International Airport (SEA). Hier vindt u ook de lokale vestiging van Sixt. Vanuit de autoverhuur Seattle bent u binnen tien minuten in de stad. Als u vooraf reserveert, zetten wij de auto vast klaar. Reserveren is bij onze autoverhuur eenvoudiger dan ooit. Dit kan via het callcenter, maar uiteraard kunt u ook online reserveren. Wie liever met zijn smartphone een auto reserveert, kan de gratis app downloaden. Deze is beschikbaar voor BlackBerry, iPhone en Android.

Bekijk meer Bekijk minder
De voordelen van een auto huren in Seattle

De voordelen van een auto huren in Seattle

Bij ons huurt u gegarandeerd tegen de laagste prijs. Dit is te danken aan onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. In ieder land waar wij actief zijn vergelijken wij de prijzen met die van de concurrentie. Mochten wij niet de beste tarieven hebben, passen wij deze onmiddellijk aan. Wie ervoor kiest bij ons een auto te huren, betaalt dus nooit te veel. Voor deze prijs rijdt u in een auto die niet ouder dan een half jaar is. U kiest zelf op welke extra's u prijs stelt. Standaard heeft iedere vestiging van onze goedkope autoverhuur de beschikking over kinderzitjes en navigatiesystemen. Ook de aanvullende verzekeringen zijn een optie. Kies bijvoorbeeld voor een extra bestuurder of een all-risk verzekering. Zo gaat u altijd goed verzekerd de weg op.

Een moderne en veelzijdige stad

Een moderne en veelzijdige stad

Seattle heeft vooral bekendheid gekregen door de grunge. Nirvana en Pearl Jam legden hier de basis voor deze muziekstroming. Maar de stad heeft veel meer te bieden. Rijd met uw huurauto bijvoorbeeld eens naar het Pinball Musuem en speel onbeperkt op kasten uit alle tijden. Bekijk een honkbalwedstrijd van de Mariners of een footballwedstrijd van de Seahawks. De skyline wordt bepaald door de Space Needle, onder meer bekend uit de tv-serie Frasier, die zich ook afspeelt in Seattle. Vanuit de autoverhuur Seattle rijdt u ook zo de stad uit. De Pacific Northwest kent een veelzijdige natuur. Ontdek het met onze autoverhuur!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties