Miami, FL

Auto huren Miami, FL – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Miami? Om uw vakantie goed te beginnen kunt u gemakkelijk online een auto huren bij SIXT autoverhuur in Miami. Wij zorgen er dan voor dat uw huurauto klaar staat bij de door u gekozen vestiging. SIXT autoverhuur Miami heeft 6 vestigingen in Miami waardoor er altijd een vestiging dicht bij uw bestemming te vinden is!

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren op Miami Airport

Miami is makkelijk te bereiken. Rondom Miami bevinden zich een aantal Airports waar u heen kunt vliegen. Een vlucht naar Miami Airport is het handigst om te boeken. Sixt autoverhuur heeft uiteraard ook een autoverhuur vestiging op Miami Airport. Eenmaal aangekomen op de luchthaven, zal onze autoverhuurder in Miami ervoor zorgen dat uw huurauto klaar staat, zodat u uw reis direct kunt voortzetten naar uw eindbestemming. Vanaf Miami Airport kunt u gemakkelijk naar het stadscentrum rijden via de SR112.

Bekijk meer Bekijk minder
Autorijden in Miami

Autorijden in Miami

Wanneer u van plan bent om met uw huurauto Miami te verkennen, zijn er een aantal verkeersregels en gewoontes waar u rekening mee moet houden. Ten eerste rijden Amerikanen over het algemeen rustiger dan Nederlanders. Uw route is ook een stuk aangenamer vanwege de goed aangegeven nummers op de snelwegen. Rechts inhalen is in Miami ook toegestaan. Ten slotte is de maximumsnelheid op de snelweg 70 miles per uur, dit is omgerekend zo'n 112 kilometer per uur.

Een auto huren in Miami geeft u onafhankelijkheid

Een auto huren in Miami geeft u onafhankelijkheid

Wilt u volledig onafhankelijk zijn van het openbaar vervoer en mobiel zijn tijdens uw verblijf? Goedkoop een auto huren in Miami kan een oplossing bieden. Bij Sixt kunt u op een betrouwbare en snelle manier een auto huren. U kunt uw huurauto online boeken, via de mobiele app voor uw smartphone of uw tablet, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken. Bij Sixt autoverhuur is veiligheid een prioriteit, vandaar dat u bij Sixt nooit een auto meekrijgt die ouder is dan 6 maanden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een nieuw model auto. Reist u met kinderen? Sixt autoverhuur zorgt ervoor dat er een kinderzitje aanwezig is in de door u gekozen huurauto. Met welk reisgeschap u ook reist, Sixt heeft altijd een passende auto voor u. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een cabrio, stationwagen, busje of een personenauto. Mocht u Miami nog niet goed genoeg kennen, kunt u bij ons ook een navigatie bij boeken. Sixt garandeert goede kwaliteit voor een zeer voordelig tarief!

Bij Sixt kunt u een auto huren in Miami op 6 locaties

Bij Sixt kunt u een auto huren in Miami op 6 locaties

In Miami is Sixt autoverhuur gevestigd op 6 verschillende locaties. Uiteraard hebben we een vestiging op Miami Airport (MIA) en op Opa Locka Executive Airport (OPF). Twee van onze andere autoverhuur vestigingen bevinden zich bij Miami Beach. Ook is er nog een autoverhuur vestiging in het centrum van Miami. Met deze zes autoverhuur vestigingen, zorgt Sixt ervoor dat er altijd een autoverhuur vestiging bij u in de buurt te vinden is.

Auto huren in Miami, een goede keuze!

Auto huren in Miami, een goede keuze!

Met meer dan 5 miljoen inwoners is Miami een metropool in het zuidoosten van Florida. Een stad met een grotere diversiteit dan Miami zult u zelden tegenkomen. Vanwege de diversiteit zal iedereen zich snel op zijn gemak voelen, jong en oud. Miami is een stad om te feesten, maar ook een stad met veel cultuur, Miami heeft het allemaal! Miami staat natuurlijk bekend om de grote winkelcentra, maar dit is niet het enige wat Miami te bieden heeft. Het bezoeken van de prachtige stranden mag tijdens uw reis naar Miami niet ontbreken. De kust van Miami Beach kunt u goed leren kennen door middel van een rondvaart.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties