San Jose (USA) Int. Luchthaven

San Jose (USA) Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

1659 Airport Blvd, 95110-1234 San Jose

GDS-Code: SJC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 23:00

ZA:

07:00 - 20:00

ZO:

07:00 - 21:00

Vakanties:

07:00 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van San Jose (USA) Int. Luchthaven

Goedkoop auto huren San Jose Internationaal Luchthaven (SJC)

Een auto huren op San Jose Internationaal Luchthaven doet u voordelig bij Sixt autoverhuur. Wereldwijd wordt er iedere dag op meer dan 4.000 verhuurlocaties gezorgd voor betrouwbare autoverhuur tegen scherpe tarieven. Op de luchthaven Norman Y. Mineta kunt u 24 uur per dag uw auto inleveren bij het verhuurkantoor. U kunt bij deze locatie onder meer een stationwagen, SUV, cabrio, sportauto en luxe auto huren. Bovendien kunt u via uw iPhone bij het ophalen het voertuig van uw keuze selecteren.

Bekijk meer Bekijk minder
In Nederland auto huren op San Jose Internationaal Luchthaven

In Nederland auto huren op San Jose Internationaal Luchthaven

De internationale luchthaven van San Jose ligt op twee kilometer van San Jose Ca en bevindt zich vlak bij diverse snelwegen naar steden als San Francisco, Oakland en Sacramento. Vanuit Nederland reserveert u eenvoudig een voordelige huurauto op San Jose Int Luchthaven via de website, onze app, rechtstreeks bij het lokale kantoor (+1-408-9352188) of via de Nederlandse hotline (+31-23-5698656).

Welkom in het hart van Silicon Valley

Welkom in het hart van Silicon Valley

De stad San Jose Ca ligt op de zuidelijke punt van de baai van San Francisco en is onderdeel van de zogenaamde Bay Area. De internationale luchthaven Norman Y Mineta (SJC) ligt midden in het hart van Silicon Valley. In dit wereldwijde centrum van technologische ontwikkeling vindt u technologiereuzen als Google, Apple en Hewlett Packard. Er is in San Jose genoeg te zien, zoals de kathedrale basiliek van Sint-Jozef, het lokale Museum of Art en het Tech Museum of Innovation. Daarnaast is een rit met uw huurauto over bijvoorbeeld de Golden Gate Bridge of naar Chinatown in San Francisco absoluut de moeite waard.

Arvind Raman
( Station Manager )