Tampa

Auto huren Tampa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In Florida huurt u heel gemakkelijk een prima auto bij Sixt autoverhuur in Tampa. Een auto huren in Tampa doet u op de luchthaven (TPA), direct nadat u uit het vliegtuig bent gestapt. Het hele jaar door kunt u op deze vestiging 24 uur per dag terecht.

ALLE SIXT LOCATIES

Voor een auto in Tampa kunt u bij ons 24 uur per dag terecht

Het aardigste aan onze goedkope autoverhuur is, dat hier alleen maar auto's klaarstaan die jonger zijn dan een half jaar. U weet dus zeker dat u instapt een compleet nieuw model van een aantrekkelijk Amerikaans of Europees merk. Om u de scherpste deal te bieden maakt onze medewerker eerst voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. U beslist over het gewenste model en kiest eventueel nog enkele opties. Dit kan een kinderzitje zijn voor één van uw kinderen, of een prettig navigatiesysteem waarmee u nooit de weg kwijtraakt. Wilt u bij het auto huren in Tampa graag een all-risk verzekering afsluiten, dan wordt dit direct in de huurovereenkomst gezet. Ook het aanmelden van een extra bestuurder is zo geregeld. Reserveerde u al per telefoon (023-5698656) of via deze website een auto bij onze autoverhuur in Tampa, dan staat deze bij aankomst al glimmend op u te wachten. Onze servicegerichte medewerkers helpen u snel op weg en voorzien al uw vragen omtrent de autoverhuur van het juiste antwoord.

Bekijk meer Bekijk minder
Beleef Tampa en omgeving

Beleef Tampa en omgeving

Tampa is een middelgrote Amerikaanse kuststad aan de Baai van Tampa. De ligging in Florida zorgt voor een uitstekend klimaat. Met uw huurauto kunt u op eigen tempo deze stad bezoeken en de vele bezienswaardigheden in u opnemen. Ook bent u met de auto zo op het zonovergoten strand. Bezoekt u Tampa met kinderen, breng dan een bezoek aan Adventure Island met vrolijk waterplezier en opwindende glijbanen. Ook het oorlogsschip SS American Victory ligt op uw bezoek te wachten. Natuurlijk kunt u ook een auto huren om wat verder weg te gaan. Bijvoorbeeld naar Disney World in Orlando!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties