Grand Canyon

Auto huren Grand Canyon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Grand-Canyon

Wilt u een auto huren om de Grand-Canyon te bezoeken, dan kunt u rekenen op Sixt autoverhuur! Er zijn twee mogelijkheden om deze beroemde kloof te bereiken. Ten eerste kunt u terecht bij onze vestiging op het Sky Harbor International Airport (PHX) in Phoenix, de hoofdstad van de staat Arizona waar ook de Grand Canyon te vinden is. Vanaf hier is het iets meer dan 350 kilometer rijden. Een andere optie is in plaats van naar Phoenix naar Las Vegas te vliegen, waar we voor u klaar staan op het McCarran International Airport (LAS). Vanaf deze stad is het ongeveer 300 kilometer naar het westelijke uiteinde van de kloof.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Grand-Canyon: bekijk de grootste kloof ter wereld

Autoverhuur in Grand-Canyon: bekijk de grootste kloof ter wereld

Door een auto te huren in Grand-Canyon bent u in staat deze wereldberoemde kloof op uw eigen gemak te verkennen. Of u nu vanuit Phoenix of Las Vegas rijdt, het zal u hoe dan ook enkele dagen kosten om alles te zien. De Grand Canyon is namelijk maar liefst 446 kilometer lang en op sommige plekken zelfs 29 kilometer breed! Aan zowel de North Rim als de South Rim vindt u talloze uitkijkpunten om de spectaculaire ravijnen en rotswanden te bekijken. Een waar hoogtepunt is de Grand Canyon Skywalk, een glazen platform boven de kloof vanaf waar u zo op de 1200 meter lager gelegen Colorado rivier neerkijkt.

Autoverhuur in Grand-Canyon: goedkoper dan u denkt

Autoverhuur in Grand-Canyon: goedkoper dan u denkt

Als een van de grootste autoverhuurders ter wereld staan we vooral bekend om onze uitstekende service. Zo is de huurauto die u meekrijgt maximaal zes maanden oud en gegarandeerd van tevoren grondig schoongemaakt. Ons personeel is verder niet alleen vriendelijk, maar regelt ook moeiteloos extra accessoires zoals een kinderzitje voor u. Toch gaat al deze service niet ten koste van de prijs van de autoverhuur. In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's kwamen we onlangs namelijk nog als een van de goedkoopste autoverhuurders tevoorschijn! Zowel voor goedkope autoverhuur als uitstekende service bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties