New York City

Huur een auto in New York City met SIXT

New York Citiy is één van de meest bekende steden ter wereld. Het is de stad die nooit slaapt en daar nemen wij van SIXT een voorbeeld aan. Wij staan namelijk 24/7 voor je klaar. Bij een stad als New York City hoort kwaliteit en dit kan je ook verwachten als je een auto huurt bij ons. Zo hebben wij de beste kwaliteit auto’s van gemiddeld drie maanden oud. Denk aan merken als BMW en Audi. Cruise jij New York City door in een Sedan of ga je voor een Luxe Sportmodel? Huur een auto in New York City bij SIXT en geniet van een zorgeloze reis. We hebben verschillende vestigingen in de stad. Zo vind je ons bijvoorbeeld op de JFK luchthaven en zitten we ook op Manhattan.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in New York City

New York City is met haar bijna 800 kilometer oppervlakte een aardig grote stad. In deze concrete jungle is het gemakkelijk om te verdwalen, maar daar hebben we bij SIXT een oplossing voor. Je kunt bij ons namelijk een navigatie bijboeken, waardoor je je geen zorgen over de weg hoeft te maken. New York City verken je in jouw eigen Cabrio of een Compact model. Aan jou de keuze waarin jij je het meest comfortabel voelt. Deze stad bekijk je natuurlijk niet in één dag. Wij bieden dan ook de optie voor zowel wekelijks verhuur en zelfs langetermijn verhuur aan.

Handige tips bij bezoek aan New York City

Wat te doen in New York City

In New York City, the Big Apple, is altijd wat te doen. Bekijk de skyline van de stad vanaf het Empire State Building en geniet van de natuur in het o zo bekende Central Park. Als je in New York City bent wil je de kans niet missen om nog meer van de Verenigde Staten te verkennen. Boston bevindt zich op nog geen vier uur rijden afstand en is daarmee bij uitstek de moeite waard.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties