Auto huren in Texas

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Texas

*De prijzen zijn berekend op 28.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Dallas/Fort Worth Luchthaven, beginnend op 04.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Texas

SIXT diensten in Texas

SIXT diensten in Texas

De highlights van Texas bezoeken doe je maar op één manier en dat is door de staat te verkennen met het comfort van jouw eigen auto. Wij bieden verschillende soorten modellen aan waar jij uit kunt kiezen. Zo kun je de Route 66 pakken in een van onze premium Sedans of zelfs in een Luxe sportmodel, aangezien zo een speciale weg om een speciale auto vraagt. Onze verhuurtermijnen zijn flexibel. Zo huur je een auto bijvoorbeeld voor wekelijks verhuur, maar ook voor weekendverhuur. De weg zul je niet gauw kwijtraken. Je kunt bij ons namelijk een navigatiesysteem bij boeken.
Beste plekken om te bezoeken in Texas

Beste plekken om te bezoeken in Texas

Elke stad in Texas heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en cultuur. De tweede grootste stad van Texas, San Antonio, mag je absoluut niet missen op jouw roadtrip door de staat. De stad leeft en er is veel te bekijken, waaronder de rivier die midden door het centrum van de stad loopt. Daarnaast is de stad door de vele musea en historische gebouwen geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers.
Als je de keuze maakt om Texas te bezoeken mag een bezoekje aan Houston absoluut niet ontbreken. De stad staat bekend om het ruimtevaartcentrum NASA waar je als bezoeker ook terecht kunt. Bekijk luchtvaartschepen, maanstenen en ruimtevaart pakken op kleine afstand.
Huur een auto in Texas met SIXT

Huur een auto in Texas met SIXT

Texas is op zowel oppervlakte als populatie de op één na grootste staat van de Verenigde Staten. Als je deze regio ook maar een beetje wilt verkennen zal je dus in het bezit moeten zijn van een auto. Huur een auto in Texas met SIXT en bezoek steden waar je altijd al van hebt gedroomd, zoals Houston en Dallas. Blend in met het volk van de staat door een dikke SUV te huren of kies voor comfort met een Compact model van SIXT. Ook in de Verenigde Staten krijg je de beste service zoals je die van ons gewend bent. Zo ontvangen we je graag in onze chique vestigingen en staan we je 24/7 telefonisch voor je klaar.
Show more

Handige weetjes voor huren in Texas

Flexibele huuropties:

Huur een auto in Texas met SIXT en bezoek ook aangrenzende staten in de VS, zoals California en Florida.

Boekbare extra:

SIXT staat ook voor je klaar wanneer de kinderen mee op reis zijn. Ga veilig de weg op door een kinderzitje bij te boeken.

Autoverhuur zonder creditcard in Texas:

Het huren van een auto bij SIXT in Texas zonder creditcard is bij sommige vestigingen tegen bepaalde voorwaarden mogelijk.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 9683 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,7)
Overgave voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Texas

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Texas?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Texas?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Texas?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Texas?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Texas?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?