Florida

Huur een auto in Florida met SIXT

De Amerikaanse staat Florida is meer dan vier keer zo groot als ons kleine kikkerlandje. De staat verken je dan ook pas echt goed wanneer je in het bezit bent van een auto. Huur een auto in Florida met SIXT en geniet van vriendelijke klantenservice die 24/7 voor je klaarstaan en een voertuig van de hoogste kwaliteit die ook nog eens binnen je budget past. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken zit SIXT met haar ophaallocaties door de gehele deelstaat verspreid. Zo zijn we aanwezig op meerdere vliegvelden en kun je ons ook vinden op Miami Beach. Hier scoor je dan bijvoorbeeld een luxe sportauto waarmee je heerlijk de blits kunt maken of huur je jouw personenbusje voor een roadtrip.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Florida

De voertuigen van SIXT zijn hartstikke nieuw met een gemiddelde leeftijd van drie maanden oud. Huur bijvoorbeeld een Compact model of een Economy auto en je weet zeker dat je van betaalbare luxe kunt genieten. Zo hebben wij uitsluitend de beste merken in onze range, zoals Mercedes-Benz, BMW en Audi. Boek een navigatiesysteem bij om zo het uiterste uit jouw trip te halen en Florida optimaal te verkennen. Wij bieden auto’s aan voor bijvoorbeeld weekendverhuur, maar ook wekelijks verhuur. Wat houd je nog tegen?

Handige tips bij bezoek aan Florida

Wat te doen in Florida

Florida, ook wel the Sunshine State, is een populaire vakantiebestemming. Door de aangename temperaturen is het een geweldige plek om te bezoeken gedurende het hele jaar. Wanneer je met kinderen op stap bent mogen Disney World en de Universal Studio’s niet ontbreken, maar ook het legendarische Miami is een bezoekje waard. Gelukkig kun je deze plekken allemaal gemakkelijk bereiken met de auto.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties