Tampa Luchthaven

Tampa Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

5405 Airport Service Road, 33607-1419 Tampa

GDS-Code: TPA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tampa Luchthaven

Een auto huren op Tampa luchthaven

Wilt u goedkoop een auto huren op Tampa luchthaven (TPA)? Dan kunt u rekenen op de service van Sixt autoverhuur. Bij ons kunt u kiezen uit populaire voertuigcategorieën zoals SUV's, cabrio's, busjes of luxe personenauto's. U heeft ook de keuze uit een aantal interessante opties zoals automatische transmissie, een babyzitje of navigatie. Die opties kunt u tegelijkertijd met uw huurauto boeken.

Bekijk meer Bekijk minder
Tampa luchthaven en onze vestiging

Tampa luchthaven en onze vestiging

Sixt autoverhuur is gevestigd op het vliegveld, vlak buiten de hoofdterminal. De luchthaven ligt op ongeveer 10 km afstand van het stadscentrum. Om daar te komen kunt u het beste Interstate 275 nemen en daarna via de Selmon Expressway uw weg voortzetten naar ofwel het westelijke of het oostelijke gedeelte van de stad, die aan weerskanten van Hillsborough Bay liggen. U kunt uw huurauto en de opties van uw keuze reserveren op onze vestiging, die 24 uur per dag geopend is. Maar het is ook handig om dit online te doen voordat u vertrekt, via onze website of met onze app voor smartphone en tablet.

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

Door een auto te huren op Tampa luchthaven bent u in de gelegenheid om alle bezienswaardigheden te bezoeken als het u uitkomt. Aanraders in Tampa zelf zijn bijvoorbeeld het Florida Aquarium, het Museum of Art of een van de mooiste dierentuinen van de Verenigde Staten, Bush Gardens. Gaat u ook zeker naar de gezellige historische wijk Ybor City met zijn Cubaanse invloeden. Wilt u iets buiten de stad bezoeken? Dan ligt Walt Disney World Resort in Orlando natuurlijk voor de hand, net als een bezoek aan het Kennedy Space Center. Als u wilt genieten van een echt uniek natuurgebied, gaat u dan zeker naar het Everglades National Park. Komt u binnenkort langs op onze vestiging?

Omar Velazquez
( Station Manager )