Auto huren in Italië

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Vertrekpunten voor je reis in Italië

Ontdek Italië

Een auto huren in Italië?

Een auto huren in Italië?

Wil je een auto huren in Italië, dan ben je bij SIXT aan het juiste adres. Met honderden vestigingen wereldwijd zijn we ook in Italië goed vertegenwoordigd. Je vindt ons in alle grote steden als Milaan, Rome, Florance, Napels en Venetië. We hebben zelfs vestigingen op de Italiaanse eilanden! Wat ons zo bijzonder maakt? Bij SIXT garanderen we de beste prijs, zonder verborgen kosten. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar en zijn onze auto’s nooit ouder dan 6 maanden. Welke auto je ook zoekt, we hebben altijd een passende. Ga je naar een van de Italiaanse steden, huur dan een cabrio voor een fijn uitzicht. Wil je liever een de natuur in? Ga dan voor een SUV.
SIXT-diensten in Italië

SIXT-diensten in Italië

Een auto huren in Italië was nog nooit zo makkelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voertuigcategorieën: economy, compact, sedan, bestelbusjes, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, en natuurlijk luxe- en sportmodellen. Verder kun je kiezen voor boekbare extra’s zoals kinderstoeltjes, navigatie of een extra bestuurder. En wat je reis ook brengt, je kunt op ons rekenen van eendagsverhuur tot langetermijn-verhuur. Dus of je nu alleen voor een belangrijke afspraak naar Italië gaat en een auto zoekt voor een dag, of een auto zoekt om in Italië te overwinteren, we helpen je graag.
De beste plekken om te bezoeken in Italië

De beste plekken om te bezoeken in Italië

  • Huur een auto in Italië en ontdek dit prachtige land en verschillende steden. Bezoek Rome en verlies je in de indrukwekkende geschiedenis van deze stad. Rome staat natuurlijk bekend om Vaticaanstad, maar ook voor degenen die niet zo van geschiedenis houden is Rome een geweldige stad om te bezoeken. Waan je in het Italiaanse leven en struin langs de ruïnes en barretjes.
  • Als je liever tot rust wilt komen en wilt genieten van het dolce vita, bezoek dan de magische stad Venetië. Laat je rondvaren op de romantische kanalen en verwonder je over de indrukwekkende manier van leven van de bewoners van deze waterstad.
Show more
Handige weetjes voor huren in Italië
ONE-WAY HUUR ITALIË
Bepaal je eigen route! Haal je auto op en lever 'm weer in bij je eindbestemming. Je kunt de je huurauto altijd op een andere SIXT locatie weer inleveren.
TOL EN BELASTINGEN
In Italië zijn de meeste wegen tolwegen. Je kunt bij de tolhokjes contant en met creditcard betalen, en soms ook met je bankpas.
AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR IN ITALIË
In Italië kun je op veel plekken al vanaf 18 jaar een auto huren. Voor bestuurders onder de 25 jaar kan wel een toeslag worden bepaald.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,6
Op basis van 49550 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Italië
Betaalmethodes
Tips voor rijden in Italië
Flexible Huuropties
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Italië?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Italië?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Italië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Italië?