Italië

Een auto huren in Italië?

Wil je een auto huren in Italië, dan ben je bij SIXT aan het juiste adres. Met honderden vestigingen wereldwijd zijn we ook in Italië goed vertegenwoordigd. Je vindt ons in alle grote steden als Milaan, Rome, Florance, Napels en Venetië. We hebben zelfs vestigingen op de Italiaanse eilanden! Wat ons zo bijzonder maakt? Bij SIXT garanderen we de beste prijs, zonder verborgen kosten. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar en zijn onze auto’s nooit ouder dan 6 maanden. Welke auto je ook zoekt, we hebben altijd een passende. Ga je naar een van de Italiaanse steden, huur dan een cabrio voor een fijn uitzicht. Wil je liever een de natuur in? Ga dan voor een SUV.

italy side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Italië

SIXT-diensten in Italië

Een auto huren in Italië was nog nooit zo makkelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voertuigcategorieën: economy, compact, sedan, bestelbusjes, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, en natuurlijk luxe- en sportmodellen. Verder kun je kiezen voor boekbare extra’s zoals kinderstoeltjes, navigatie of een extra bestuurder. En wat je reis ook brengt, je kunt op ons rekenen van eendagsverhuur tot langetermijn-verhuur. Dus of je nu alleen voor een belangrijke afspraak naar Italië gaat en een auto zoekt voor een dag, of een auto zoekt om in Italië te overwinteren, we helpen je graag.

De beste plekken om te bezoeken in Italië

  • Huur een auto in Italië en ontdek dit prachtige land en verschillende steden. Bezoek Rome en verlies je in de indrukwekkende geschiedenis van deze stad. Rome staat natuurlijk bekend om Vaticaanstad, maar ook voor degenen die niet zo van geschiedenis houden is Rome een geweldige stad om te bezoeken. Waan je in het Italiaanse leven en struin langs de ruïnes en barretjes.
  • Als je liever tot rust wilt komen en wilt genieten van het dolce vita, bezoek dan de magische stad Venetië. Laat je rondvaren op de romantische kanalen en verwonder je over de indrukwekkende manier van leven van de bewoners van deze waterstad.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties