Brindisi Luchthaven

Brindisi Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Contrada Baroncino, 72100 Brindisi

GDS-Code: BDS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brindisi Luchthaven

Met een auto huren op Brindisi Airport komt u overal

Sixt biedt u met zijn autoverhuur op Brindisi Airport alle mogelijkheden om maximaal van uw vakantie in de laars van Italië te genieten. Wij garanderen u goedkope autoverhuur, terwijl u rijdt in een huurauto die nog geen half jaar oud is. Met deze prachtige havenstad als vertrekpunt, kunt u het Romeinse verleden ontdekken in het Archeologisch Museum. Bewonder het adembenemende uitzicht over Brindisi vanaf het Castello Svevo of maak een ritje naar Lecce en bezoek het goed bewaard gebleven Romeinse Amfitheater. Met alle kilometers, een navigatiesysteem, WA-verzekering en diefstal- en schadedekking inbegrepen, komt u overal.

Bekijk meer Bekijk minder
Kies uw favoriete auto uit van een van de vele topmerken

Kies uw favoriete auto uit van een van de vele topmerken

Brindisi Airport (BDS) is gelegen in de Zuid-Italiaanse regio Puglia. De luchthaven ligt dicht bij de stad, zodat u met uw huurauto vele mooie plekken kunt bezoeken. Onze vriendelijke medewerkers kijken ernaar uit om u aan uw favoriete auto, stationwagen of SUV te helpen. Wij hebben een breed aanbod van diverse modellen BMW, Mercedes, Fiat, Renault, Opel en Alfa Romeo Lancia. Daarnaast bieden wij een 24-uurs ophaal- en inleverservice.

Voel u vrij en flexibel met een gehuurde auto

Voel u vrij en flexibel met een gehuurde auto

Ervaar de vrijheid en flexibiliteit van een auto huren bij Brindisi Luchthaven. Niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of dure taxi's, maar voordelig rijden in een gehuurde auto. Sixt biedt u verschillende reserveringsmogelijkheden. Boeken via onze website of mobiele app is zo gedaan. Met een telefoontje naar +31(0)23 56 986 56 legt u tevens direct uw auto vast. Als u er optioneel nog een kinderzitje, extra bestuurder of all-risk verzekering bij wilt, is dat ook zo geregeld.