Venetië

Auto huren Venetie – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De autoverhuur van SIXT is een vertrouwd adres voor het huren van een auto! Online boeken kan 24/7; hetzelfde geldt voor reserveren via een app voor uw mobiele telefoon. Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk reserveren? Bel ons dan gewoon even of loop binnen bij een van onze vestigingen. Reserveren kan natuurlijk ook bij een reisbureau. Wij hebben een verhuurlocatie in de aankomsthal van Luchthaven Venetië Marco Polo (VCE). U kunt ons tevens vinden bij het treinstation Venetië Mestre en de haven van Venetië. Ervaar zelf dat de autoverhuur in Venetië een vertrouwd adres is voor het huren van een auto!

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Venetië: een auto huren met vele voordelen

De autoverhuur in Venetië komt goed uit de bus bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Goedkope autoverhuur betekent bij ons ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een auto die ouder is dan zes maanden, verhuren we niet. Auto's zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Het afsluiten van een all-riskverzekering, een diefstalverzekering en een persoonlijke inzittendenverzekering is mogelijk. Kinderzitjes, navigatiesystemen en winterbanden zijn bij te boeken. Hetzelfde geldt voor een extra bestuurder. Een huurauto is 24/7 op te halen en in te leveren bij een verhuurlocatie. Op de Nederlandse hotline of +31(0)23-5698656 kunt u ons uiteraard 24/7 bereiken. Kortom, ontdek zelf de vele voordelen van een auto huren in Venetië!

Bekijk meer Bekijk minder
Venetië, natuur en andere Italiaanse kunststeden

Venetië, natuur en andere Italiaanse kunststeden

Wie Venetië zegt, zegt San Marco, Dogepaleis, Canal Grande, Rialtobrug en Brug der Zuchten. Wist u dat de lagune van Venetië ook meer dan de moeite van het bekijken waard is? Zo trekken de eilanden Murano en Burano jaarlijks erg veel bezoekers. Een auto huren is ideaal, als u de prachtige natuur rondom Venetië wilt ontdekken. En als u dan toch heerlijk op pad bent, is het een idee om ook een aantal andere Italiaanse kunststeden mee te pakken. Ravenna, Padua en Verona zijn vanuit Venetië snel te bereiken. Ervaar zelf dat Venetië een prima startpunt is voor het huren van een auto en de leukste uitstapjes. Wij wensen u een goede reis en een plezierig verblijf in Venetië toe!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties