Pisa Luchthaven

Pisa Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Piazzale Mario Cobianchi, 56121 Pisa

GDS-Code: PSA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Pisa Luchthaven

Pisa luchthaven auto huren

Je rijdt gemakkelijk en snel naar het centrum van Pisa met SIXT Pisa luchthaven auto huren. Met een ruim aanbod aan auto mogelijkheden rijd jij comfortabel door Pisa. Je kunt uit één van de vele autocategorieën een huurauto kiezen die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een compacte auto zodat jij gemakkelijk door de straten van Pisa rijdt. Ga jij op ontdekkingstocht in Toscane? Boek dan navigatie bij je huurauto zodat je precies weet waar je naartoe gaat en niet verdwaald in de Toscaanse heuvels. Je kan natuurlijk ook andere extra’s bijboeken, zoals kinderstoeltje en extra bestuurder.

Wat maakt Pisa luchthaven zo speciaal?

SIXT’s locatie Pisa luchthaven

De SIXT balie is gemakkelijk te vinden bij aankomst op de luchthaven. Je vindt de balie in de aankomsthal en is iedere dag geopend zodat jij alle tijd hebt om jouw auto te huren. Reserveer van te voren online en je huurauto zal voor je klaarstaan bij aankomst. Met Pisa luchthaven auto huren ben je binnen 15 minuten in het centrum van Pisa en bezoek je zo de beroemde toren. Je kan 24 uur per dag de huurauto terugbrengen en doe je dus wanneer het jou uitkomt.

Ontdek Pisa met je huurauto

Bij een bezoek aan Pisa mag je de beroemde scheve toren op het Piazza del Duomo plein natuurlijk niet missen. De toren van Pisa behoort tot de Kathedraal van Pisa en tijdens je bezoek aan dit beroemde monument kan je jouw huurauto op de parkeerplaats ten noordwesten van de Kathedraal parkeren. Wil je buiten Pisa genieten van Toscane? Bewonder de natuur en rijd door de Toscaanse heuvels waar je allerlei restaurantjes zult vinden en je lekker van het eten kunt genieten. Met jouw huurauto ben je vrij om verder dan Pisa de Toscaanse provincie te verkennen en rijd jij naar Florence of Siena.