Cagliari Luchthaven

Cagliari Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sala Arrivi, 09030 Elmas

GDS-Code: CAG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Cagliari Luchthaven

Een auto huren bij Sardinie Cagliari airport

Als u gebruik wilt maken van een goedkope autoverhuur in Italië, dan wilt u natuurlijk toch ook wel de zekerheid van een goede en vriendelijke service hebben. Dan bent u bij Sixt zeker aan het juiste adres! Zo kunt u bij ons een auto huren op Sardinie Cagliari Luchthaven. Het is ideaal om direct bij aankomst in Cagliari in een huurauto te kunnen stappen, om uw weg te vervolgen zoals u het wilt. Bij deze autoverhuur kunt u auto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's en SUV's huren.

Bekijk meer Bekijk minder
Service en kwaliteit bij de autoverhuur bij Sardinie Cagliari airport

Service en kwaliteit bij de autoverhuur bij Sardinie Cagliari airport

Cagliari is een prachtige plaats met veel unieke bezienswaardigheden. Met een huurauto rijdt u gemakkelijk door de omgeving, zonder hinder te ondervinden van vertragingen in het openbaar vervoer. U kunt alle kanten op, zoals u het wenst. U huurt bij ons een goede auto die bij u past en waar u op kunt vertrouwen. Dit doet u bij onze ervaren autoverhuur bij Sardinie Cagliari airport, waar u niet anders dan een uitstekende service en een hoge kwaliteit mag verwachten.

Welkom bij de autoverhuur bij Sardinie Cagliari Luchthaven

Welkom bij de autoverhuur bij Sardinie Cagliari Luchthaven

U bent altijd van harte welkom een auto te huren op Sardinie Cagliari airport. Sixt staat hier voor u klaar met een gerichte service die optimaal past bij uw wensen en behoeften voor uw verblijf in deze prachtige Italiaanse omgeving.

David Hahne
( Station Manager )