Bari Luchthaven

Bari Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Viale Enzo Ferrari, 70128 Bari

GDS-Code: BRI

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bari Luchthaven

Bari Luchthaven auto huren

Ook op Bari Aeroporto kun je een auto huren die jouw vakantie in Bari compleet en comfortabel maakt. Kies bijvoorbeeld voor allerlei verschillende uitvoeringen van topmerken. Kies voor een Sedan, een ruime SUV of stationwagen. Het brede aanbod van huurauto’s bij SIXT is aan te vullen met allerlei extra’s als een extra kinderzitje, een tweede bestuurder of een uitgebreid navigatiesysteem. En de SIXT-service is altijd met een lach en extra flexibel. Zet koers naar het historische centrum van deze hoofdstad van de regio van de gelijknamige metropolitane stadsregio  voor een fantastisch verblijf.

Wat maakt vestiging Bari zo speciaal?

SIXT’s locatie Bari

Wanneer je vooraf een auto hebt gehuurd of dit terplekke wilt doen is de SIXT-balie gemakkelijk te vinden bij aankomst op Aeroporto Bari. Volg vanaf de aankomsthal de bordjes met autoverhuur en je staat binnen no time aan de balie. Hier word je vriendelijk te woord gestaan door onze SIXT-medewerkers die je snel op weg kunnen helpen. Op Bari Aeroporto een auto huren is snel geregeld. Je ontvangt je sleutels en kunt deze direct ophalen bij de parking die zich op 3 minuten loopafstand bevindt. Het inleveren van de auto gaat net zo makkelijk op dezelfde locatie als waar je de auto hebt opgehaald.

Ontdek Bari met je huurauto

De landelijke omgeving van Bari bevindt zich in Zuid-Italië en is meer dan de moeite waard als je het massatoerisme wilt ontvluchten. De mooie plekken van de havenstad zijn prachtig en ideaal om te ontdekken vanuit een comfortabele auto. Geniet van de talloze idyllische cafés en de verse producten in alle restaurants. In het oude stadshart vind je souvenirwinkels waardoor je kunt struinen. De stad zit vol historie en mooie plekken. En voor verse vis zit je in de havenstad natuurlijk ook goed. Door op Bari Aeroporto een auto te huren cruise je met gemak door de stad.