Napels

Auto huren Napels – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Zoek om de Italiaanse stad Napels per auto te verkennen niet verder dan SIXT autoverhuur! Wij beschikken namelijk over drie vestigingen verspreid door de stad, zodat u altijd verzekerd bent van een huurauto bij uw verblijfslocatie in de buurt. Zo staan we direct in de aankomsthal van het vliegveld (NAP) al voor u klaar, vanaf waar u vervolgens eenvoudig naar het centrum van Napels kunt rijden. Op alle locaties staat een ruim aanbod van onze auto's tot uw beschikking.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Napels, voor een een heerlijk stukje Italië

Autoverhuur en Napels gaan prima samen, want in de stad zijn er talrijke toeristische attracties. Erg beroemd zijn de kastelen en paleizen, waaronder het indrukwekkende Castel Nuovo dat stamt uit de middeleeuwen. Om te winkelen kunt u juist terecht in de bijzonder elegante Galleria Umberto I uit de negentiende eeuw. Ook in Campanië, de Italiaanse regio rondom Napels die ons pizza en spaghetti gebracht heeft, komt een auto huren goed van pas. U kunt dan bijvoorbeeld naar Pompeii rijden, het beroemde stadje dat in het jaar 79 door de as van de vulkaan de Vesuvius bedolven werd. Het koningspaleis in Caserta iets ten noorden van Napels is ook zeker de moeite van het bezoeken waard.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Napels met prima service

Een auto huren in Napels met prima service

Zonder meer een van de beste redenen om bij ons een auto te huren is natuurlijk de prijs. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen plaatst ons namelijk bij de meest betaalbare autoverhuurders van Europa. Behalve goedkope autoverhuur bieden we echter ook prima service. Denk dan niet alleen aan moderne en goed schoongemaakte auto's, maar ook aan een duidelijke huurovereenkomst, een schappelijke borg en tal van mogelijke accessoires zoals air-conditioning of een kinderzitje. Kortom, voor goed betaalbare en degelijke auto's kunt u bij ons terecht!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties