Milaan Luchthaven Linate

Milaan Luchthaven Linate AUTOVERHUUR

adres

Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate

GDS-Code: LIN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 23:30

Vakanties:

07:30 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Milaan Luchthaven Linate

Milaan Linate luchthaven auto huren

Bij aankomst op luchthaven Linate te Milaan kan je bij SIXT kiezen uit verschillende auto’s om de stad mee te verkennen. Denk aan een Sedan, Hatchback of heerlijke Convertible met open dak. In de drukke stad van Milaan is een compacte auto natuurlijk ideaal. En of je nou comfort of extra luxe wilt, hier ben je aan het juiste adres. Bij SIXT boek je ook nog eens gemakkelijk allerlei extra functies bij zoals een kinderzitje en complete navigatie, alles om jou een zo comfortabel mogelijke ervaring te geven. Ben jij klaar om op pad te gaan?

Wat maakt onze vestiging zo speciaal?

SIXT’s locatie op Linate Milaan

Wanneer je op Milaan Linate een auto wilt huren loop je er vanuit de aankomsthal snel heen. 50 meter voor de uitgang bij de aankomsthal zie je de herkenbare SIXT-balie waar je de sleutels van jouw auto naar keuze kunt ophalen. De auto’s zijn 100 meter verderop af te halen en bij terugkomst kan je de huurauto hier ook weer inleveren. Het inleveren gaat net zo makkelijk als het ophalen dankzij de behulpzame medewerkers aan de balie. En als je echt voor gemak wilt gaan is het ook mogelijk de auto op te laten halen.

Ontdek Milaan met je huurauto

Milaan is de stad waar mode centraal staat en de historische gebouwen een indrukwekkende sfeer geven. Rijd door Milaan en maak zeker een stop bij de Dom, een van de grootste rooms-katholieke kathedralen ter wereld. Castello Sforzesco is een prachtig kasteel met een mooie fontein die je echt moet bekijken. Om te shoppen ben je bij Galleria Vittorio Emanuele II of de boetieks op Brera aan het juiste adres. Ook qua heerlijke restaurants is hier keuze in overvloed. Wanneer je op Milaan Linate een auto gaat huren kies je voor een comfortabele manier van vervoer en doe je alles op jouw tempo.