Rome

Rome auto huren

Huur een auto in Rome tegen een aantrekkelijke prijs bij SIXT. Met onze wereldwijde kennis weten wij precies wat jij als klant nodig hebt en zorgen wij ervoor dat jij de beste ervaring krijgt. We staan voor je klaar bij zowel Rome Fiumicino als de Rome Ciampino luchthaven en zitten verspreid met meerdere vestigingen door het centrum van de stad. We hebben een ruim aanbod aan auto’s van topkwaliteit dus laten aan jou de keuze of je in Rome de blits pakt in een luxe sportauto of dat je voor comfort gaat met één van onze Economy modellen. Eén ding is zeker: door hem bij SIXT te huren ben je verzekerd van een jonge auto van topkwaliteit en krijg je daarbij de beste service.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Rome

Genieten van jouw tijd gaat een stuk makkelijker wanneer je mobiel bent. Huur een auto in Rome en laat het Italiaanse zonnetje zijn werk doen in een cabrio of ga op pad met de hele familie in een personenbusje. Om te voorkomen dat je verdwaalt in de smalle straatjes van Rome bieden we de optie voor het huren van een navigatie. Je bent bij ons welkom voor langetermijn verhuur, maar mag hem met eendagshuur na een dagje ook weer inleveren.

Handige tips bij bezoek aan Rome

Wat te doen in Rome

Rome, ook wel "de eeuwige stad" is de oude hoofdstad van het Romeinse Rijk. Het is dan ook een stad vol prachtige Romeinse gebouwen, musea en pleinen. Laat je verwonderen door het Colosseum en ga voor geluk door een muntje in de Trevifontein te gooien. Maak ook eens een trip met de auto naar Parco dei Castelli Romani, een park met prachtige uitzichten net buiten Rome.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties