Bologna Luchthaven

Bologna Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via del Triumvirato 84, 40132 Bologna

GDS-Code: BLQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bologna Luchthaven

Bologna BLQ luchthaven auto huren

Na aankomst op de luchthaven van Bologna kan je een auto huren om de historische stad mee te verkennen. Bij SIXT in Bologna krijg je uitmuntende service en huur je gemakkelijk een Sedan, Van of SUV en kan je ook gaan voor extra comfortabele luxe- of sportmodellen. Wil je de natuur verkennen? Kies dan een SUV. Een personenbusje doet het goed wanneer je met een grote groep en veel bagage op pad gaat. En bij SIXT ben je voor extra opties ook aan het goede adres, een kinderstoeltje of navigatie is gemakkelijk toe te voegen.

Wat maakt vestiging BLQ zo speciaal?

SIXT’s locatie BLQ Bologna

Wil je rondom Bologna BLQ een auto huren? Vanaf de luchthaven ben je gauw op de SIXT-locatie. SIXT helpt je snel op weg vanaf de gunstig gelegen locatie op Bologna BLQ luchthaven. Je wordt op de locatie vriendelijk te woord gestaan en bent zo op weg om Bologna te ontdekken. Wij zijn makkelijk te vinden in de aankomsthal op de begane grond van de luchthaven en de parking bevindt zich vlak bij de balie. Als je niet vooraf hebt gereserveerd zijn er ook genoeg opties. Het terugbrengen doe je op de afgesproken dag en ook dit verloopt moeiteloos.

Ontdek Bologna met je huurauto

In Bologna ben je aan het juiste adres voor culinaire ervaringen in een prachtige, historische stad. Bezoek dus zeker de vele Italiaanse restaurants die de stad rijk is, bijvoorbeeld de markt Mercato di Mezzo. Een van de indrukwekkendste gebouwen is de Bologna University die is gebouwd in 1088, de oudste universiteit van de westerse wereld. Ook om te shoppen zit je goed in Bologna, mooie winkels vind je bijvoorbeeld aan de winkelstraat Via Dell' Indipendenza. Dus kies ervoor om op Bologna BLQ een auto te huren en je zit er je hele verblijf heerlijk bij.