Verona Luchthaven

Verona Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Car Rental Center, 37066 Caselle di Sommacampagna

GDS-Code: VRN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Verona Luchthaven

Wat maakt Verona Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

Verona Luchthaven Autoverhuur

Ontdek de Italiaanse stad van Verona met SIXT autoverhuur. Haal jouw huurauto direct bij aankomst in de stad op met Verona Luchthaven Autoverhuur. Met veel verschillende voertuigcategorieën zit er altijd een huurauto bij die aan jouw eisen voldoet. Kies bijvoorbeeld uit een cabrio en geniet van de stad in jouw huurauto. Net iets anders nodig? Kies dan tussen een Sedan, Compact, SUV, Economy, Bestelbusje, Personenbusje of Luxe & Sportmodellen. Maak jouw huurauto compleet en kies uit één van de vele boekbare extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een kinderstoeltje en neem de kleine veilig mee op reis.

SIXT locatie Verona Luchthaven Autoverhuur

Met handige locatie op de luchthaven (VRN) is Verona Luchthaven Autoverhuur niet te missen. De vestiging ligt op loopafstand vanaf de aankomsthal. Verlaat het gebouw en volg de borden, onze vestiging is ongeveer 150 meter lopen. Met de auto neem je de afslag Sommacampagna of Verona Nord op de A4 of A22. Breng je huurauto op elk moment van de dag terug met 24-uur teruggave. Gebruik het sleutelkastje om de huurauto terug te brengen. Bij aankomst op de parkeerplaats houd je rechts aan. Op ongeveer 250 meter is er een slagboom voor autoverhuur waar je SIXT vindt. Gebruik je parkeerpas om de poort te openen.

Ontdek Verona met je huurauto

De stad heeft genoeg te bieden en met jouw huurauto heb je genoeg tijd om alles te bezichtigen. Geniet van de Romeinse architectuur in de Arena van Verona. Probeer de vele Italiaanse lekkernijen en bewonder de cultuur langs de rivier Adige. Bezoek één van de vele pleinen van Verona zoals het Piazza delle Erbe. Hier vind je tevens het Torre dei Lamberti en Palazzo Maffei. Je rijdt binnen een huur met je huurauto naar het Gardameer. Geniet hier van het uitzicht, het eten en de de cultuur. Zeker de moeite waard dus.