Palermo Luchthaven

Palermo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Località Punta Raisi, 90145 Cinisi

GDS-Code: PMO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Palermo Luchthaven

Wat maakt SIXT op Luchthaven Palermo zo speciaal?

Palermo luchthaven auto huren

Een fijne start van de vakantie wanneer je huurauto al op je staat te wachten. Op Palermo Airport staan onze medewerkers dagelijks klaar om je naar je huurauto te begeleiden. Van luxe Sedans tot stoere SUV's en een zomerse Cabrio voor dat echte vakantiegevoel, bij SIXT hebben we een uitgebreid aanbod mooie merkauto's voor je beschikbaar. Handige boekbare extra's zoals een extra bestuurder of huurbescherming met dekking tegen schade en diefstal maken je vakantie net even relaxter. Behoud je flexibiliteit tijdens je reis. Kies voor de optie 'later betalen' om later kosteloos te kunnen annuleren.

SIXT’s Palermo luchthaven vestiging

Onze vestiging van SIXT op de luchthaven is makkelijk te vinden in de aankomsthal, SALA Arrivi 90040. Behoud je flexibiliteit: terugbrengen van de auto kan 24 uur per dag, dus ook buiten de openingstijden. Lever de auto dan wel binnen de afgesproken huurperiode in. Op de vestiging staan vriendelijke, Engelstalige medewerkers voor je klaar. Ze helpen je graag veilig de weg op met het kiezen van de juiste auto voor jouw reis. Ook voor eventuele handige, boekbare extra's kun je bij de klantenservice terecht.

Ontdek Palermo met je huurauto

Palermo is de hoofdstad van Sicilië en is het perfecte startpunt voor een mooie vakantie op het zonnige eiland. Palermo is een drukke, bruisende stad vol historische bezienswaardigheden. Bezoek zeker de Kathedraal van Permo en de Porta Nuova voor de prachtige architectuur. Even buiten het stadscentrum vind je de Catacomben van de Capucijnen, een duister maar prachtig historisch inkijkje in het verleden van Palermo. Verken ook de rest van Sicilië met je huurauto. Beklim bijvoorbeeld de vulkaan de Etna, maak een rondreis langs de kuststadjes, of bezoek de krijtrotsen ten zuiden van het eiland.