Auto huren in Catania

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Catania

Auto huren Catania – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Catania – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u met het vliegtuig naar het fotogenieke Zuid-Italiaanse eiland Sicilië vliegt voor een vakantie, dan vindt u daar diverse vestigingen van SIXT voor goedkope autoverhuur. Ons verhuuraanbod op Sicilië bestaat uit personenauto's en stationwagens, en een auto huren doet u heel eenvoudig vlak bij het internationale vliegveld Catania-Fontanarossa. In de omgeving van deze luchthaven beschikken wij over twee locaties. Om een auto te huren in Catania kunt u terecht op de luchthaven zelf of op de Via Fontanarossa, de weg die van en naar het vliegveld leidt. Zoals u van ons internationale autoverhuurbedrijf gewend bent, zijn ook onze vestigingen op Sicilië zeven dagen per week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend.
Natuurschoon en oude stad verkennen met betaalbare huurauto

Natuurschoon en oude stad verkennen met betaalbare huurauto

Na aankomst op Catania-Fontanarossa heeft u bij een van onze locaties voor autoverhuur in Catania dus snel en voordelig een betrouwbare huurauto tot uw beschikking en kan uw vakantie direct beginnen. Catania is de grootste stad aan de oostkust van Sicilië. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Hier bevinden zich monumentale gebouwen zoals de Kathedraal van Catania en de Abdij van Sint Agatha, de beschermheilige van de stad. Must-sees zijn verder de paleizen Biscari en Degli Elefanti, en het eeuwenoude Romeinse theater. Uiteraard heeft ook de omgeving van Catania veel te bieden. U kunt bijvoorbeeld een auto huren om de nabijgelegen vulkaan Etna van dichtbij te bekijken. Vanaf 1800 meter hoogte voert een kabelbaan u verder naar de vulkaankrater.
Bezienswaardigheden in Catania

Bezienswaardigheden in Catania

  • Vulkaan Etna
  • Catania
  • Een van de vele Theaters in Catania
  • Etnaland, aquapark
Voordelige autoverhuur in Catania

Voordelige autoverhuur in Catania

U heeft geen prijsvergelijking voor goedkope prijzen van autoverhuur nodig om erachter te komen dat ons bedrijf de beste voorwaarden én de laagste huurprijzen heeft. Wij hebben een groot aantal auto's in verschillende prijsklassen. Zo vindt u bij onze goedkope autoverhuur in Catania dus altijd een vervoersmiddel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht uit hoeveel personen uw reisgezelschap bestaat. Een all-risk verzekering maakt deel uit van de huurovereenkomst die wij met u aangaan. Wilt u extra accessoires bij uw gehuurde auto reserveren dan kan dat. Hierbij kunt u denken aan een navigatiesysteem of kinderzitje. Vanzelfsprekend kunt u bij onze vestigingen voor autoverhuur in Catania uw gehuurde personenauto of stationwagen 24 uur per dag inleveren. Reserveren doet u via internet, bij uw reisbureau, telefonisch of aan de balie van een Sixt-vestiging in uw regio.
Show more
Handige weetjes voor huren in Catania
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Catania?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Catania dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Catania.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Catania?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Catania. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,6
Op basis van 2708 reviews
Inlevering voertuig
(4,9)
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Catania
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Catania?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Catania?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Catania?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Catania

Meer weergeven