Catania

Auto huren Catania – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u met het vliegtuig naar het fotogenieke Zuid-Italiaanse eiland Sicilië vliegt voor een vakantie, dan vindt u daar diverse vestigingen van SIXT voor goedkope autoverhuur. Ons verhuuraanbod op Sicilië bestaat uit personenauto's en stationwagens, en een auto huren doet u heel eenvoudig vlak bij het internationale vliegveld Catania-Fontanarossa. In de omgeving van deze luchthaven beschikken wij over twee locaties. Om een auto te huren in Catania kunt u terecht op de luchthaven zelf of op de Via Fontanarossa, de weg die van en naar het vliegveld leidt. Zoals u van ons internationale autoverhuurbedrijf gewend bent, zijn ook onze vestigingen op Sicilië zeven dagen per week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend.

ALLE SIXT LOCATIES

Natuurschoon en oude stad verkennen met betaalbare huurauto

Na aankomst op Catania-Fontanarossa heeft u bij een van onze locaties voor autoverhuur in Catania dus snel en voordelig een betrouwbare huurauto tot uw beschikking en kan uw vakantie direct beginnen. Catania is de grootste stad aan de oostkust van Sicilië. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Hier bevinden zich monumentale gebouwen zoals de Kathedraal van Catania en de Abdij van Sint Agatha, de beschermheilige van de stad. Must-sees zijn verder de paleizen Biscari en Degli Elefanti, en het eeuwenoude Romeinse theater. Uiteraard heeft ook de omgeving van Catania veel te bieden. U kunt bijvoorbeeld een auto huren om de nabijgelegen vulkaan Etna van dichtbij te bekijken. Vanaf 1800 meter hoogte voert een kabelbaan u verder naar de vulkaankrater.

 

Bekijk meer Bekijk minder
Bezienswaardigheden in Catania

Bezienswaardigheden in Catania

  • Vulkaan Etna
  • Catania
  • Een van de vele Theaters in Catania
  • Etnaland, aquapark
Voordelige autoverhuur in Catania

Voordelige autoverhuur in Catania

U heeft geen prijsvergelijking voor goedkope prijzen van autoverhuur nodig om erachter te komen dat ons bedrijf de beste voorwaarden én de laagste huurprijzen heeft. Wij hebben een groot aantal auto's in verschillende prijsklassen. Zo vindt u bij onze goedkope autoverhuur in Catania dus altijd een vervoersmiddel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht uit hoeveel personen uw reisgezelschap bestaat. Een all-risk verzekering maakt deel uit van de huurovereenkomst die wij met u aangaan. Wilt u extra accessoires bij uw gehuurde auto reserveren dan kan dat. Hierbij kunt u denken aan een navigatiesysteem of kinderzitje. Vanzelfsprekend kunt u bij onze vestigingen voor autoverhuur in Catania uw gehuurde personenauto of stationwagen 24 uur per dag inleveren. Reserveren doet u via internet, bij uw reisbureau, telefonisch of aan de balie van een Sixt-vestiging in uw regio.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties