Rome Fiumicino Luchthaven

Rome Fiumicino Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sala Autonoleggi, 00054 Fiumicino, Roma

GDS-Code: FCO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rome Fiumicino Luchthaven

Rome Fiumicino luchthaven auto huren

Heb je een auto nodig in Rome Fiumicino? Bij SIXT ben je aan het juiste adres. Wat voor auto je ook zoekt, bij ons heb je de ruime keuze uit een vloot met allerlei soorten en opties. Ga bijvoorbeeld voor een compact, sedan, cabrio of SUV of kies voor een personenbusje wanneer je meer passagiers hebt dan 5 en daarnaast ook veel bagage moet vervoeren. Kies voor aanvullende opties die de rijervaring compleet maken en ga voor een autozitje of uitgebreid navigatiesysteem. Alles wordt door SIXT gedaan voor de beste rijervaring.

Wat maakt Rome zo speciaal?

SIXT’s locatie Rome

Wanneer je ervoor kiest om bij Rome Fiumicino een auto te huren die van alle gemakken is voorzien ben je zo op een SIXT-locatie. De locatie is te vinden tussen de terminals en de parkeergarage op de Fiumicino luchthaven. Vanaf de aankomsthal gemakkelijk te voet te bereiken maar ook met de shuttlebus als je sneller wilt zijn. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en bent binnen no time op weg naar een fijn verblijf in Rome. En het terugbrengen van je gehuurde auto gaat net zo makkelijk, de locaties bieden namelijk ook 24/7 service aan voor het terugbrengen van de auto.

Ontdek Rome met je huurauto

Rome is misschien wel de bekendste vakantiebestemming in Italië. Deze verken je natuurlijk het best met een comfortabel voertuig die van alle gemakken is voorzien. In Rome ben je aan het juiste adres voor historie. De legende gaat dat Rome 753 v.C. is ontstaan waarvan er veel restanten zijn te vinden in de vorm van allerlei bezienswaardigheden. Denk aan bijvoorbeeld de Trevi-fontein of de Spaanse trappen. Je doet er dus goed aan om bij Rome Fiumicino een auto te huren en alles hieruit te ontdekken. Aarzel niet en ga voor een auto van SIXT voor een comfortabel verblijf.