Milaan Luchthaven Malpensa T1

Milaan Luchthaven Malpensa T1 AUTOVERHUUR

adres

Terminal 1, 21010 Ferno Varese

GDS-Code: MXP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Milaan Luchthaven Malpensa T1

Auto huren Milaan Luchthaven Malpensa, voor hem en voor haar (MXP)

Milaan, bekend van de mode, maar ook om het voetbal. Het is dus de perfecte stad voor hem en voor haar! Om zo veel mogelijk van de stad te zien, is de auto het ideale vervoermiddel. U hoeft geen Italiaans te spreken, want u huurt snel en goedkoop een stijlvolle auto bij Sixt, nog voor u in Italië arriveert. Op de website, via onze speciale app of met een telefoontje naar ons call center, regelt u uw vervoer meteen vanuit huis. Dat is in ieder geval al een zorg minder bij aankomst! Wij verwelkomen u graag bij onze balie gevestigd in T1/Sala Arrivi 21010 Milano, waarna u direct op ontdekking in Milaan kunt gaan.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Milaan Luchthaven Malpensa, overal op uw gemak naartoe

Autoverhuur Milaan Luchthaven Malpensa, overal op uw gemak naartoe

Er is veel te doen en te zien in Milaan, van kunstgaleries en historische gebouwen tot culinaire restaurants en deftige winkelstraten. Door een auto te huren bij Sixt, bent u uw hele trip in Italië mobiel en beweegt u zich makkelijk van de ene naar de andere locatie. Op die manier hoeft u helemaal niets van Milaan te missen en reist u comfortabel en op uw gemak door deze grote, mooie stad.

Auto huren Milaan Luchthaven Malpensa, goede kwaliteit en service

Auto huren Milaan Luchthaven Malpensa, goede kwaliteit en service

Sixt heeft duizenden vestigingen in allerlei landen. U kunt dus altijd en overal bij ons terecht, voor zowel privé reizen als zakelijke reizen. We hebben jarenlange ervaring en bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Door onze duidelijke boekingsvoorwaarden, weet u meteen wat u aan ons heeft. Met onze flexibele ophaal- en inlevertijden, komen we geheel aan uw wensen en reisschema tegemoet. Reden genoeg dus om te kiezen voor onze servicegerichte Autoverhuur Milaan Luchthaven Malpensa.