Lamezia Terme Luchthaven

Lamezia Terme Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via aeroporto di Lamezia Terme, 88046 Lamezia Terme

GDS-Code: SUF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lamezia Terme Luchthaven

Het gemak van een auto huren op Lamezia Terme Airport

Sixt autoverhuur op Lamezia Terme Airport is een gemakkelijke manier om een nieuwe auto van een topmerk tegen een voordelige prijs te huren. U heeft de keuze uit een groot aanbod aan nieuwe auto's van bekende merken als BMW, Mercedes, Alfa Romeo, Fiat, Opel, BMW, Lancia, Renault en Smart. Ook voor een sportwagen of cabrio zit u goed bij onze autoverhuur. Onze medewerkers verstrekken u een huurauto naar wens, waarmee u bijvoorbeeld de 16e-eeuwse Bastion wachttoren kunt bezoeken of de Romeinse en middeleeuwse opgravingen kunt verkennen.

Bekijk meer Bekijk minder
Een overeenkomst op maat met uitstekende huurvoorwaarden

Een overeenkomst op maat met uitstekende huurvoorwaarden

Lamezia Terme Airport (SUF) is gelegen in de wijk Sant'Eufemia in Calabrië. Onze autoverhuur bij Lamezia Terme Luchthaven vindt u in de aankomsthal van de luchthaven. U kunt hier alle dagen van het jaar terecht (van 08.00 tot 23.00 uur) voor een auto huren. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers geven u graag advies en begeleiden u naar een huurovereenkomst op maat. Als u een auto huurt, zijn alle kilometers, een navigatiesysteem en WA-verzekering al inbegrepen. Desgewenst kunt u ook tegen een gering bedrag een kinderzitje laten aanbrengen of een verzekering voor een extra bestuurder afsluiten. Net wat u wilt.

Thuis al kiezen voor een auto huren op Lamezia Terme Airport

Thuis al kiezen voor een auto huren op Lamezia Terme Airport

U hoeft niet te wachten met een auto huren, totdat u in Lamezia Terme bent gearriveerd. Velen kiezen voor het gemak en het voordeel van een online boeking (via onze website of mobiele app) of telefonische reservering (+31(0)23 56 986 56). Een snelle prijsvergelijking leert u dat u goedkope autoverhuur krijgt en evengoed in een huurauto van nog geen half jaar oud rijdt. Uw gehuurde auto kunt u ook buiten de openingstijden van het verhuurkantoor ophalen en retourneren. Sixt wil namelijk dat u een prettig verblijf in Italië heeft en biedt u daarvoor een maximale service.