Genua Luchthaven

Genua Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sala Arrivi, 16154 Genova

GDS-Code: GOA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 21:00

ZA - ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Genua Luchthaven

La Superba ontdekken met een auto huren op Genua Airport

Genua heeft een van de grootste historische centra van Europa. Er valt zoveel te zien en te beleven, dat een auto huren op Genua Airport wel zo gemakkelijk is. Sixt heeft een autoverhuur bij Genua Luchthaven die u direct in de aankomsthal tegenkomt. Onze vriendelijke medewerkers assisteren u graag bij het uitzoeken van een nieuwe huurauto van bekende automerken als Mercedes, Lancia, Fiat, Smart, Alfa Romeo, Opel en Renault. Deze Italiaanse stad is rijk aan cultuur, historie, architectuur, gastronomie en muziek. Ontdek met uw gehuurde auto de geboorteplaats van Christoffel Columbus.

Bekijk meer Bekijk minder
Meerdere manieren om vooraf een auto te reserveren

Meerdere manieren om vooraf een auto te reserveren

Genua Airport (GOA) ligt niet ver van de stad. Vrijwel alle bijzondere locaties liggen binnen rijafstand. U kunt alle dagen (ook op zon- en feestdagen) bij onze autoverhuur bij Genua Luchthaven terecht om een huurauto te reserveren of direct op te halen als u vooraf al online (via onze website of app voor tablet en smartphone) of telefonisch (+23(0)23 56 986 56) heeft geboekt. Als u buiten de reguliere openingstijden van ons verhuurstation arriveert of vertrekt van de luchthaven, kunt u een afspraak maken voor het ophalen of retourneren van de gehuurdoe auto.

Een voordelige auto met een aantrekkelijk servicepakket

Een voordelige auto met een aantrekkelijk servicepakket

Deze stad in het noordwesten van Italië heeft de bijnaam 'La Superba' vanwege het glorieuze verleden en de indrukwekkende bezienswaardigheden. Een auto komt dan goed van pas. Sixt zorgt voor goedkope autoverhuur en biedt u een aantrekkelijk servicepakket, inclusief kosteloze annulering of omboeking, WA-verzekering, alle kilometers en diefstal- en schadedekking. Bij sommige automodellen krijgt u er ook een gratis navigatiesysteem bij, of anders is deze net als een kinderzitje of all-risk verzekering eenvoudig en voordelig bij te boeken.