Olbia Luchthaven

Olbia Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via Degli Astronauti, 07026 Olbia

GDS-Code: OLB

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Extra informatie

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Olbia Luchthaven

Een auto huren op Olbia airport? Wij helpen u verder!

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een zorgeloze vakantie in Italië. Lekker eten, een fruitig glas wijn en de ondergaande zon; wie houdt daar niet van? Sixt biedt u de mogelijkheid om van uw droomvakantie te genieten in Olbia zonder aan mobiliteit te moeten inboeten. Al jaren is ons bedrijf de absolute sterkhouder wanneer het aankomt op autoverhuur. Echte globetrotters weten dan ook waar ze zonder zorgen een auto kunnen huren. Nog voor het vertrek kan u al contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers om samen naar een gepaste huurauto te zoeken. Alleen bij Sixt kan u rekenen op de best mogelijke service!

Bekijk meer Bekijk minder
Olbia airport en meer, ontdek Sardinie in een klassevolle huurauto.

Olbia airport en meer, ontdek Sardinie in een klassevolle huurauto.

U wilt graag de omgeving ontdekken zonder afhankelijk te moeten zijn van het openbaar vervoer? Waarom dan geen auto huren? Het praktische nut van een huurauto valt niet meer te onderschatten. De bekwame en betrouwbare service geleverd door ons bedrijf maakt het plaatje compleet. Vergeet die vervelende busschema's en die ingewikkelde metroroutes. De moderne reiziger wil van dezelfde voordelen gebruik kunnen maken als thuis. Die wens maken wij ogenblikkelijk waar. Dankzij onze vele speciale aanbiedingen op Olbia airport kunt u in absolute luxe en comfort aan uw vakantie beginnen. Uw droomwagen wacht op u in een van onze garages!

Autoverhuur en Olbia airport, wij maken het mogelijk.

Autoverhuur en Olbia airport, wij maken het mogelijk.

Olbia en Sardinie wachten op u. Maak nu kennis met de eindeloze mogelijkheden die wij u aanbieden. Uiteraard besteden we ook ruime aandacht aan het aspect verkeersveiligheid. Een auto huren bij ons betekent dan ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het welzijn van uw gezin. Onze huurautoŽs worden tot in de puntjes gecontroleerd en onderhouden door de meest bekwame werknemers. Veiligheid krijgt bij ons onvoorwaardelijke voorrang. Gun uw gezin alleen het beste door een auto bij ons te huren. Kies voor veiligheid en kwaliteit; kies voor ons!