Frankrijk

Auto huren in Frankrijk - huurauto online boeken

Gaat u op vakantie naar Frankrijk en wilt u graag een auto huren in Frankrijk dichtbij uw bestemming? Bij SIXT hebben we maar liefst in 50 steden in Frankrijk een autoverhuur vestiging waar u zeer voordelig een kwalitatief goede huurauto mee kunt krijgen. Bekijk hieronder de steden waar wij zitten en bepaal zelf welke het handigst voor u is!

france side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Frankrijk

Auto huren in Frankrijk: voor iedere bestemming

Frankrijk is al decennia het populairste vakantieland van Nederlanders. Dat is niet voor niks. Op een paar uur van Nederland is alles te vinden. Cultuur, mooie landschappen, vriendelijke mensen en niet te vergeten heerlijk eten. Een auto huren bij Sixt is de ideale manier om Frankrijk te verkennen. Door de gunstige ligging van onze vestigingen kunt u met de trein of het vliegtuig naar Frankrijk komen en meteen in de huurauto stappen. Uiteraard hebben wij ook voor zakelijke klanten geschikte representatieve modellen in ons aanbod.

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren in Frankrijk: vrijheid en gemak

Auto huren in Frankrijk: vrijheid en gemak

Bij de meeste van onze vestigingen kunt u de auto zowel op- als afhalen buiten de openingstijden van de autoverhuur. Bij Sixt weten we dat onze klanten service en gemak belangrijk vinden. Daarom is een auto huren in Frankrijk nog makkelijker geworden. Uiteraard blijft het mogelijk om telefonisch te reserveren, maar via iPhone, Blackberry of Android kunt u nu ook met de app reserveren. Hoe u ook reserveert, de medewerkers van onze autoverhuur zetten de huurauto op de door u gekozen bestemming in Frankrijk voor u klaar, waardoor u na aankomst zo min mogelijk tijd kwijt bent. Alleen al in Parijs hebben wij meer dan 30 vestigingen, maar ook verspreid over Frankrijk vindt u altijd een vestiging op een goed bereikbare plaats. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en spreken zelfs in Frankrijk uitstekend Engels!

Ontdek de diversiteit van Frankrijk

Ontdek de diversiteit van Frankrijk

Door zijn verscheidenheid is Frankrijk het ideale land om per auto te verkennen. Buiten de steden geniet u nog altijd van het klassieke Franse dorpsleven. De uitgestrekte wijnvelden rond Bordeaux, de rotspartijen van Normandië en Bretagne, de kathedralen van het Noorden en de zuidelijke kust: Frankrijk heeft eindeloos veel te bieden. Een romantisch weekend in Parijs of een gezinsvakantie op een camping, een auto huren in Frankrijk is de ideale manier om dit allemaal te ontdekken. Voor lange afstanden over de Autoroute of juist voor verkenningen van de historische stadscentra, Sixt heeft voor iedere gelegenheid de juiste auto beschikbaar!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties