Mulhouse Bâle Luchthaven

Mulhouse Bâle Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeroport de Bale-Mulhouse, 68300 Saint-Louis

GDS-Code: MLH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 23:00

ZA:

08:00 - 16:00

ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mulhouse Bâle Luchthaven

Een auto huren op Mulhouse Bâle Luchthaven (MLH)

Nabij het drielandenpunt tussen Frankrijk, Duitsland en Zwitserland kunt u een auto huren bij Sixt op het Euro Airport. Met een huurauto bent u volledig mobiel tijdens uw vakantie of zakenreis in Mulhouse en omgeving. Ons wagenpark bestaat uit premium merken zoals Mercedes Benz en BMW. Mocht het gereserveerde model niet aanwezig zijn op de verhuurlocatie, dan garanderen wij altijd een volledig gelijkwaardig voertuig.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur tot uw dienst

Sixt autoverhuur tot uw dienst

Een auto huren bij onze autoverhuur betekent dat u volop profiteert van onze service. Zo is het reserveren van uw voertuig in een handomdraai geregeld via de mobiele app of het telefoonnummer. Tijdens uw reservering kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van aanvullende diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Denk hierbij aan bescherming tegen schade en diefstal, sneeuwkettingen of een babystoeltje. U kunt daarnaast kosteloos uw voorkeur voor automaat of hybride aangeven. Onze medewerkers op locatie zullen vervolgens proberen om zoveel mogelijk te voldoen aan uw wensen.

Goedkoop een auto huren op Mulhouse Bâle Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Mulhouse Bâle Luchthaven

Verken Mulhouse en omgeving met een huurauto. Deze Franse plaats in het oosten van Frankrijk heeft veel historische bezienswaardigheden die het stadsgezicht bepalen. Een paar voorbeelden hiervan zijn het Hôtel de Ville uit 1551, het Bollwerk uit 1390 en de Temple Saint-Étienne uit 1866. Dit maakt de stad uitermate geschikt voor een uitgebreide stadswandeling. Daarnaast is het de moeite waard om de nationale parken te bezoeken in de omgeving. Zowel het Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges als het Parc Naturel Régional des Vosges du Nord zijn goed te bereiken en bieden een keur aan flora en fauna. Ten slotte is het ook mogelijk om even de grens over te steken naar bijvoorbeeld Neuchâtel in Zwitserland of Freiburg in Duitsland.