Lyon

Auto huren Lyon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een auto van Autoverhuur Sixt toeren door een heerlijk gebied van wijnen, gastronomische gerechten en een prachtige binnenstad. De Franse stad Lyon staat al jaren bekend als de culinaire hoofdstad van de wereld. Dat is niet vreemd als je in het wijngebied Rhône-Alpes ligt. Een auto huren in Lyon is een must om tevens een bezoek te brengen aan de wijngaarden waar de beaujolais en de Côtes du Rhône vandaag komen. Of een auto huren om de prachtige bergachtig omgeving aan te doen.

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek de schoonheid van Lyon met auto van Sixt

Bij sommigen staat Lyon vooral bekend als de stad langs de Route de Soleil, de verkeersader die toeristen in de zomer naar het warme zuiden van Frankrijk brengt. Toch hebben velen de schoonheid van de stad ontdekt. De basiliek Notre-Dame de Fourvière is de belangrijkste kerk in Lyon. Vroeger was dat overigens kathedraal Saint-Jean waar de romaanse en de gotische stijl gecombineerd zijn. De kathedraal is gebouwd op de overblijfselen van oude kerken en archeologische vondsten die gedaan zijn, zijn nu te bewonderen in de tuin. Lyon heeft ook een oude binnenstad, Vieux-Lyon waar het heerlijk wandelen is door de smalle straatjes. Kleine winkeltjes, leuke barretjes en gezellige terrasje geven de stad een warme uitstraling. Een van de trekpleisters van Lyon zijn de traboules. Zijdemedewerkers gebruikten de smalle overdekte steegjes om hun werk van hun werkplaatsen naar Croix-Rousse te verplaatsen. Lyon beschikt ook over een prachtig plein, Place Bellecour dat op het schiereiland Prèsqu'ile ligt.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur voor rit door bergachtig gebied

Goedkope autoverhuur voor rit door bergachtig gebied

Lyon ligt in de provincie Rhône-Alpes. Dit uitgestrekte gebied kan prima met een huurauto verkend worden. Door een auto te huren in Lyon is een rit mogelijk in de vallei van de Saône en Rhône. Een auto huren om vervolgens een toertocht te maken door de prachtige bergen van Centraal Massief, de Jura en de Alpen. Als er nog tijd over is mag ook een rit naar een van de zoetwatermeren, bijvoorbeeld het meer van Annecy niet ontbreken. Een betrouwbare auto is belangrijk voor het verkennen van de prachtige omgeving van Lyon. De voertuigen die u kunt huren bij onze autoverhuur in Lyon zijn niet ouder dan een half jaar en kunnen gereserveerd worden via internet, bij een reisbureau of telefonisch. Maak op internet eerst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. De medewerkers organiseren vervolgens een huurovereenkomst, de verzekeringen en opties als navigatie en kinderstoeltjes.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties