Auto huren in Lyon

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Meest populair in Lyon

*De prijzen zijn berekend op 20.03.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Lyon St Exupéry Aéroport, beginnend op 27.03.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Lyon

Auto huren Lyon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Lyon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een auto van Autoverhuur Sixt toeren door een heerlijk gebied van wijnen, gastronomische gerechten en een prachtige binnenstad. De Franse stad Lyon staat al jaren bekend als de culinaire hoofdstad van de wereld. Dat is niet vreemd als je in het wijngebied Rhône-Alpes ligt. Een auto huren in Lyon is een must om tevens een bezoek te brengen aan de wijngaarden waar de beaujolais en de Côtes du Rhône vandaag komen. Of een auto huren om de prachtige bergachtig omgeving aan te doen.
Ontdek de schoonheid van Lyon met auto van Sixt

Ontdek de schoonheid van Lyon met auto van Sixt

Bij sommigen staat Lyon vooral bekend als de stad langs de Route de Soleil, de verkeersader die toeristen in de zomer naar het warme zuiden van Frankrijk brengt. Toch hebben velen de schoonheid van de stad ontdekt. De basiliek Notre-Dame de Fourvière is de belangrijkste kerk in Lyon. Vroeger was dat overigens kathedraal Saint-Jean waar de romaanse en de gotische stijl gecombineerd zijn. De kathedraal is gebouwd op de overblijfselen van oude kerken en archeologische vondsten die gedaan zijn, zijn nu te bewonderen in de tuin. Lyon heeft ook een oude binnenstad, Vieux-Lyon waar het heerlijk wandelen is door de smalle straatjes. Kleine winkeltjes, leuke barretjes en gezellige terrasje geven de stad een warme uitstraling. Een van de trekpleisters van Lyon zijn de traboules. Zijdemedewerkers gebruikten de smalle overdekte steegjes om hun werk van hun werkplaatsen naar Croix-Rousse te verplaatsen. Lyon beschikt ook over een prachtig plein, Place Bellecour dat op het schiereiland Prèsqu'ile ligt.
Goedkope autoverhuur voor rit door bergachtig gebied

Goedkope autoverhuur voor rit door bergachtig gebied

Lyon ligt in de provincie Rhône-Alpes. Dit uitgestrekte gebied kan prima met een huurauto verkend worden. Door een auto te huren in Lyon is een rit mogelijk in de vallei van de Saône en Rhône. Een auto huren om vervolgens een toertocht te maken door de prachtige bergen van Centraal Massief, de Jura en de Alpen. Als er nog tijd over is mag ook een rit naar een van de zoetwatermeren, bijvoorbeeld het meer van Annecy niet ontbreken. Een betrouwbare auto is belangrijk voor het verkennen van de prachtige omgeving van Lyon. De voertuigen die u kunt huren bij onze autoverhuur in Lyon zijn niet ouder dan een half jaar en kunnen gereserveerd worden via internet, bij een reisbureau of telefonisch. Maak op internet eerst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. De medewerkers organiseren vervolgens een huurovereenkomst, de verzekeringen en opties als navigatie en kinderstoeltjes.
Show more
Handige weetjes voor huren in Lyon
Autoverhuur zonder creditcard in Lyon:
Bij SIXT kan je niet zonder een creditcard een auto huren. Omdat wij geen cash aanvaarden rekenen wij nooit extra kosten aan als je met de kaart betaalt.
One-way huur in Lyon:
Dankzij de Lyon auto huren mogelijkheid van SIXT weet je op voorhand al hoeveel het huren van je vakantieauto kost. Wij rekenen namelijk nooit verborgen kosten aan na je reis.
Ontdek onze boekbare extra’s:
Zoals vermeld kun je extra’s toevoegen aan je auto zoals kinderstoelen of navigatiesysteem, maar je kunt bij ons ook dekkingspakketten bekomen met de nodige documenten.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 7858 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Overgave voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)

Nieuwste premium auto's in de vloot

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M135i
BMW M135i

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Lyon
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Lyon?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Lyon?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Lyon?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Lyon?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Lyon?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?