Caen-Carpiquet Luchthaven

Caen-Carpiquet Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route de Caumont, 14650 Carpiquet

GDS-Code: CFR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 12:00

14:30 - 17:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Caen-Carpiquet Luchthaven

Eenvoudig een auto huren bij Caen Carpiquet Luchthaven

Bent u van plan om binnenkort naar Caen te gaan en reist u met het vliegtuig? Dan wijzen wij u graag op onze autoverhuur bij Caen Carpiquet Luchthaven. Kies de voertuigcategorie die het best bij u past en wij staan ervoor garant dat u een huurauto toegewezen krijgt die binnen deze categorie valt. Rijdt u straks in die luxe auto of gaat u voor een sportmodel? Bij Caen Carpiquet luchthaven vindt u onder andere cabrio's, sportauto's en SUV's. De auto's van Sixt autoverhuur zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud, waardoor de kwaliteit van de auto gegarandeerd is. Zo kan u altijd met een gerust hart de weg op en hoeft u niet bang te zijn dat u snel voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren hoeft niet duur te zijn

Een auto huren hoeft niet duur te zijn

Wilt u goedkoop een auto huren bij Caen Carpiquet Luchthaven? Dat is mogelijk bij Sixt. Wij leveren u een uitstekende service voor een heel mooie prijs. Zo kunt u meteen na aankomst op de luchthaven in uw huurauto stappen om naar de plaats van bestemming te rijden. Het vliegveld ligt op ongeveer 8 kilometer van het centrum van Caen, zodat het u slechts ongeveer een kwartier kost om van de luchthaven in de stad te komen.

Met een huurauto Caen en omgeving verkennen

Met een huurauto Caen en omgeving verkennen

Wat dacht u van een bezoekje aan de abdij van St. Étienne, het kasteel van Caen, de kerk van St. Pierre of de abdij van St. Trinité? Dankzij een gehuurde auto komen al deze prachtige bezienswaardigheden in één keer dichtbij. In de stad is voldoende gelegenheid om te parkeren, waardoor u dichtbij de diverse architectonische hoogtepunten kunt komen. Graag tot ziens bij Sixt!